Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.–9.3.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MV Photos

Kalat 19.2.–19.3.

Jos jokin ystävyyssuhde ei tunnu enää hyvältä, saatat olla valmis luopumaan siitä. Mikäli suhteesta on tullut myrkyllinen, rohkaistut nyt irrottamaan otteesi ilman sääliä. Näet asiat oikeassa perspektiivissä ja olet sinut ratkaisusi kanssa.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunnet pakottavaa tarvetta löytää ratkaisu pulmalliseen ihmissuhteeseen. Kaipaat ennen kaikkea mielenrauhaa, ja vaistojasi seuraamalla päädyt toivomaasi lopputulokseen. Huomaat, kuinka mielialasi kohenee päätöksen ansiosta.

Härkä 20.4.–20.5.

Mikäli unelmasi jahtaaminen ei näytä tuottavan tuloksia, saatat olla valmis myöntämään tappiosi. Älä kuitenkaan pidä tätä epäonnistumisena, vaan mahdollisuutena nähdä, mikä toimii ja mikä ei. Jatka rohkeasti eteenpäin kohti uutta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uteliaisuutesi ja mielikuvituksesi auttavat sinua tavoitteidesi hahmottamisessa. Oletko valmis tekemään kovasti töitä? Tulevat viikot ovat omiaan opiskeluun ja luovaan toimintaan. Pystyt hyödyntämään täysillä ainutlaatuisia taitojasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Elämäsi sopeuttaminen jonkun toisen tahtiin on voinut tulla kalliiksi ajan mittaan. Olet valmis muuttamaan asioita ja rohkaistut aloittamaan puhtaalta pöydältä. Huomaat pian, että itsesi asettaminen etusijalle kannattaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat turhautua osallesi langenneiden töiden määrään. Et kuitenkaan pysty mahdottomaan, joten älä vedä itseäsi piippuun, vaan pyydä ajoissa apua. Kun olet tehnyt tämän päätöksen, tunnet, kuinka taakka putoaa harteiltasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko jokin suhde olevan yhtä draamaa? Saatat päätyä tekemään kaikkesi löytääksesi mielenrauhan. Sama voi koskea toimintaasi myös työelämässä. Tunnet olosi paljon kevyemmäksi, kun stressi hellittää, ja saat asiat järjestykseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso voi tarjota käännekohdan, jota olet toivonut jo pitempään. Saatuasi tarpeeksesi valtataisteluista olet valmis muuttamaan kuvioita lopullisesti. Pystyt jatkossa keskittymään asioihin, jotka tuovat elämääsi iloa, ja se tuntuu hyvältä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pitkään jatkunut riita voi kehittyä täydelliseksi sanasodaksi. Oletko saanut tarpeeksesi? Päätöksestäsi riippumatta tiedät, etteivät asiat voi jatkua ennallaan. Tee kantasi selväksi. Hemmottele itseäsi viikonloppuna rauhoittaaksesi mieltäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet päättäväisellä tuulella ja teet kaikkesi saadaksesi haluamasi. Varmista, että se on sen arvoista ennen kuin otat ratkaisevan askeleen. Jos vaistosi ohjaa sinua kuitenkin toiseen suuntaan, kuuntele sitä.

Kauris 21.12.–19.1.

Luulet tietäväsi kaiken parhaiten, olethan käytännöllinen ja järjestelmällinen. Joskus tunteet voivat kuitenkin saada yliotteen. Eräs voi vastustaa määräilevää tyyliäsi, ellet saa pidettyä itseäsi aisoissa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet valmis ottamaan vastaan haasteen, joka edesauttaa henkistä kasvuasi. Ponnistelut tulevaisuuden eteen tuovat esiin parhaat puolesi, eikä mikään voi estää sinua etenemästä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X