Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.-9.4.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat tuntea olosi turhautuneeksi. Älä anna toisten synkän asenteen vaikuttaa sinuun. Rauhoitu unelmoimaan paremmista ajoista ja ole optimistinen. Omista huolistaan puhuminen ei ole aina helppoa, mutta ehkä löydät samalla uuden tavan suhtautua elämään.

Härkä 20.4.–20.5.

Pyri sinua arvostavien ihmisten seuraan. Vaisu vastaus esittämääsi kysymykseen yllättää sinut. Oletko ymmärtänyt väärin jonkun tunteet? Voisiko hän pelätä jotakin? Pidä mielessä, että kaikki eivät ole yhtä itsevarmoja ja avoimia kuin sinä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Positiivinen ote elämään takaa mahdollisuuden onnistumiseen. Aina löytyy kuitenkin ihmisiä, jotka huomauttavat suunnitelmiesi ongelmista. Olet onneksi tarpeeksi kokenut päättämään itse ja pitämään puolesi. Älä suotta vaivaa asialla päätäsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Käytä itseluottamustasi tähdätäksesi korkealle. Erikoista kyllä, pienetkin ponnistelut toimivat eduksesi. Käytä tilannetta ajoissa hyväksesi. Mieti, mitä haluat. Jos epäröit, joku toinen nappaa hyödyn edestäsi. Eräs läheinen tarvitsee vahvuuttasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Vaikka olet itse kiireinen, kumppanisi saattaa pitkästyä. Lahjojen sijaan voisit huomioida häntä entistä paremmin ja antaa aikaasi. Työ on toki tärkeää, mutta ketä haluat miellyttää kovalla työnteolla? Raha puhuu, mutta sinun ei tarvitse kuunnella.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Muutaman masentavan päivän jälkeen asiat alkavat yllättäen kohentua, mikä on enimmäkseen uuden päättäväisyytesi ansiota. Nähdessäsi jonkun toisen epäonnistuvan, huomaat, missä hän on toiminut väärin. Tämän myötä näet asiat uudessa valossa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Huomaat vähitellen, että toiset ihmiset yrittävät määräillä sinua. Koska yleensä suhtaudut asioihin rennosti, he voivat yllättyä napakasta reagoinnistasi. Älä välitä vaan toimi oman mielesi mukaan. Älä tee asioita, joissa sydämesi ei ole mukana.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Energisyydelläsi on kaksi puolta. Toisaalta saat paljon aikaiseksi, toisaalta se voi  herättää närkästystä. Eräs sukulainen, joka haluaa paistatella suosiossasi, saattaa olla tahditon ja käydä hermoillesi. Ole tarkka sanoissasi, sillä et voi luottaa kaikkiin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Edistystä estävät asiat näyttävät kestävän luultua pidempään. Pakottamisesta ei ole hyötyä, joten parempi ylläpitää rauhaa ja antaa toisille mahdollisuus muuttaa mielensä. Uuden suhteen vahvistaminen kannattaa, sillä sen ansiosta keksit loistavan idean.

Kauris 21.12.–19.1.

Joudut hiljentämään tahtia. Vie jonkin aikaa ennen kuin pääset taas vauhtiin. Tee kuitenkin selväksi, ettet voi odottaa loputtomiin. Koeta löytää sopiva hetki reagointiin. Luultavasti ensi kuussa voit edetä alkuperäisten suunnitelmiesi mukaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluat kantaa vastuuta, ja se kannattaa. Älä turhaan odota toisten liikkeitä etenkään työelämässä. Hellävaraisempi ote rakkaudessa sopii nyt kumppanisi mielentilaan. Odota rauhassa oikeaa viestiä. Se voi olla lähes huomaamaton, mutta luota vaistoihisi.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt kun asiat ovat muuttuneet, anna ystäville mahdollisuus tarjota apua. Jotkut herkkähipiäiset voivat loukkaantua, jos heistä tuntuu, ettet huomioi heitä. Vakuuta epäröiville, että tulevaisuus ja kaikki mahdollisuudet ovat myös heidän ulottuvillaan.

X