Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.-9.8.

2.8.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Tietty määrä haaveilua tällä viikolla luo tunnelmaa. On vaikea keskittyä, kun sinua häiritään joutavanpäiväisyyksillä. Lähde ulos ja ota treenirutiinit taas haltuun. Hengitä muutaman kerran syvään, niin pääset eroon sumuisesta olosta. Näyttää siltä, että olet nyt keskellä tunnemyrskyä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kuulet tällä viikolla jotain, mikä lisää ymmärrystäsi erään henkilön suhteen. Saatat pettyä hänen asenteeseensa, mutta ehkä hän on vain rehellinen. Ehkä olet kuullut vain sen, mitä olet halunnut kuulla. Työkavereilta voit saada uutta näkökulmaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko lomatuulella? Pidä itsesi oikealla raiteella pysyttelemällä kumppanisi lähellä. Eikö elämässäsi ole romantiikkaa? Pian tapaat jonkun erityisen. Uskalla näyttää hänelle, mitä etsit. Kumpikaan teistä ei halua tuhlata yhtään aikaa! Joko kohtasitte? Tee romanttisista haaveistasi totta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Intohimo roihuaa, kun Mars ja Venus yhdistyvät. Se voi johtaa kahteen suuntaan. Kohtaaminen saattaa olla tarpeeksi voimakas aiheuttaakseen eron nykyisessä ihmissuhteessa, tai uusi rakkaus saattaa yllättäen saapua elämääsi. Joka tapauksessa hillitse itseäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tämä viikko saattaa yllättää. Mars ja Uranus taistelevat asemastaan, ja ne kaksi voivat olla hankala yhdistelmä. Jos törmäät johonkuhun, joka vaatii hyviä perusteluja, astu syrjään. Et ole oikealla tuulella sellaiseen ajan tuhlaukseen!

Kauris 21.12.–19.1.

Marsin aiheuttama energiapuuska saa sinut työskentelemään päämäärätietoisesti, eikä kukaan pysäytä sinua. Ideasi saattaa kaivata vielä täydennystä. Sinua voi odottaa jokin ikävä ja odottamaton tapahtuma. Mieti, ennen kuin menet liian pitkälle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Rakkautta saattaa olla tarjolla, mutta vaikutat oudon vastahakoiselta. Ehkä pieni flirtti voisi olla mahdollista? Tähän aikaan vuodesta on todennäköistä, että olet polttanut liikaa energiaasi. Ehkä muutaman päivän lepo on tarpeen.

Kalat 19.2.–19.3.

Kiinnitä huomiota hyvinvointiisi ja sovi heti treffit sen ihanan ihmisen kanssa, josta olet kiinnostunut. Oletko jumissa elämässäsi sitä edes tajuamatta? Ole jälleen juhlien keskipiste tulevana viikonloppuna, tai joku alkaa ihmetellä.

Oinas 20.3.–19.4.

Kun kuukausi on loppumaisillaan, hillitse sekä rahankäyttöäsi että intoasi. Ne kaksi yhdessä voivat jättää sinulle matin kukkaroon. Ehkä tylsyys saa sinut yrittämään liikaa? Kuuntele tarkasti vanhempaa ja viisaampaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Nyt on aika olla joustava. Minkä tahansa erimielisyyden voi unohtaa saadakseen elämän sujumaan. Töissä ei ole järkeä roikkua ideassa, jota kukaan muu ei kannata. Viikon parhaat hetket vietät nuoremman ystävän tai sukulaisen kanssa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko aloittamassa intohimoista suhdetta tai aiotko huomioida kumppaniasi erityisellä tavalla tällä viikolla? Romanttisilla eleillä on nyt suuri mahdollisuus onnistua. Unohda lähestymistapa, joka ei ole toiminut aiemminkaan. Sinulla on nyt uusi yleisö.

Rapu 21.6.–22.7.

Liian ahkera työnteko saattaa johtaa sinut jumiin. Yritä olla suostumatta kaikkeen viikonloppuna. Parempiakin tarjouksia saattaa olla tulossa. Vaikka työ on sinulle tärkeää, yritä pitää nyt tasapaino. Tunteellisina aikoina tahdot vältellä hankaluuksia.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Luonnehoroskooppi paljastaa, millainen persoona olet

Kommentit (2)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *