Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.11.-6.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Tällä vilkkaalla viikolla olet elementissäsi. Nautit suunnattomasti eläväisten ihmisten seurasta. Kuuntele tarkkaan viestiä, joka sinulle välitetään. Kuka on niin kiinnostunut sinusta, että haluaa koko ajan vierellesi? Tiedäthän, että ystävyys voi muuttua rakkaudeksi.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko tehnyt niin kovasti töitä, että olet unohtanut, kuinka pidetään hauskaa? Välillä tuntuu, että tekemistä on paljon, mutta aikaa liian vähän. Yritä järjestää viikonlopuksi mukavaa ohjelmaa ja saatat huomata, että sosiaalinen elämäsi saa täysin uutta virtaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet niin hyvällä tuulella, että toiset voisivat kuvitella joulun jo tulleen. Voisiko tämä johtua uudesta rakkaudesta tai etenemisestä työelämässä? Oli syy mikä tahansa, nauti hetkestä! Muista kiinnittää huomiota raha-asioihin ja vältä kaikenlaista tuhlailua.

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on erityisen tärkeää, että pidät antamasi lupaukset. Valitse siis sanasi huolellisesti. Asia, joka sinusta voi olla hauska tai yhdentekevä, saattaa olla vakava paikka jollekin toiselle. Jotta välttyisit hankalalta tilanteelta juhlapyhien aikaan, käy vieraslista huolellisesti läpi.

Oinas 20.3.–19.4.

Haluat edistää suunnitelmiasi ja selvittää pieniä, ärsyttäviä asioita. Tartu toimeen, ennen kuin häiritsevät keskustelut pysäyttävät sinut niille sijoilleen. Eräs saattaa muuttaa mielensä ihmissuhdeasiassa, ja tämä vaatii kaiken huomiosi. Nyt tarvitaan päätöksiä.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä mieleenpainuvalla viikolla suhteet voivat muuttua nopeasti. Ystävistä voi tulla rakastavaisia, rakastavaiset voivat erota, tunteet työelämässä saattavat aiheuttaa erimielisyyksiä. Viikonloppuna joudut tekemään päätöksen, jota olet harkinnut aivan liian pitkään.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkaus, raha ja niistä puhuminen voi olla nyt vaikeaa. Toisaalta asioiden veivaaminen saa pääsi vain pyörälle. Oletko ollut tässä tilanteessa aiemmin ja mikäli olet, niin miten toimit? Mitä opit siitä? Nyt menneisyys voi auttaa tulevaa. Tarvitset rohkeutta ja tervettä järkeä.

Rapu 21.6.–22.7.

Edessä on tunteellinen ja hämmentävä viikko. Sanasi tulevat entistä tärkeämmiksi sinulle ja muille. Eräs, joka haluaa sinun tekevän päätöksen, saattaa pettyä. Mutta tärkeitä asioita ei kannata kiirehtiä. Ota oma aikasi, mutta tee se huolellisesti. Oikea ajoitus on tärkeää.

Leijona 23.7.–22.8.

Kun rakkaimpasi ovat kiireisiä tai jossain muualla, kunnon keskustelu on haastavaa. Nyt sinun täytyy tehdä parhaasi selvittääksesi tilanne töissä ja kotona. Et ole tehnyt mitään väärää. Pysy rauhallisena ja viivytä päätöstä, kunnes olet varma vastauksesta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yritä olla diplomaattinen, vaikka haluaisit livauttaa suustasi omat tuntemuksesi. Tee jotakin uutta, jotta pääsisit eroon negatiivisista ajatuksista. Joustavuus voi olla vaikeaa, jos et osaa rentoutua. Odota innolla joulun aikaa, jolloin perheasiat korostuvat.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet yleensä hyvin ymmärtäväinen, mutta tällä viikolla tilanne voi tuntua turhauttavalta. Eräs, joka näyttää olevan mukavuusalueensa ulkopuolella, tarvitsee apuasi. Ratkaisu voi löytyä asioista, jotka tiedät hänen menneisyydestään. Mieti mennyttä, mieti tulevaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet hyvin kysyttyä seuraa. Mikäli aiot miellyttää kaikkia, jotka kaipaavat huomiotasi, täytyy sinun organisoida hyvin aikataulusi. Mikä mahtaa olla palkkiosi tästä kaikesta? Erään erityisen henkilön arvostus saa kaiken tuntumaan kannattavalta ja hyödylliseltä.

X