Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.4.-6.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat saada asiat rullaamaan. Et etsi kiitosta, haluat vain auttaa toisia. Samalla pystyt helpommin unohtamaan menneet epäonnistumiset. Et voi syyttää muita kaikissa tilanteissa, vaikka se voisi helpottaa. Kohtaamalla tosiasiat saavutat tasapainon.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Joskus saat toiset helposti omaksumaan oman näkökantasi. Mieti kuitenkin kahdesti ennen kuin edistät suunnitelmaa, jota muut vastustavat. Nyt jos koskaan tarvitaan yksimielisyyttä. Asiat ympärilläsi muuttuvat, mutta ydinajatuksesi pysyvät samoina.

Rapu 21.6.–22.7.

Tuntuuko sinusta, että kierrät ympyrää? Ole kärsivällinen. Katso kauemmas tulevaisuuteen, jotta mielesi heräisi uuteen eloon. Sisälläsi on jotain luovaa, mikä ei ole vielä onnistunut tulemaan esiin. Ole valmis muuttamaan taktiikkaa löytääksesi etsimäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Jotain muuttuu nyt jokapäiväisessä elämässäsi. Sen sijaan, että kontrolloisit kaikkea, mene virran mukana. Se ei varmaan ole helppoa. Mieti tekojasi huolella, ettet toimi vihan tai turhautumisen ohjaamana. Muista, ettet ole ainoa, joka tuntee samalla tavalla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuo esiin luova puolesi etsimällä ratkaisua kiireelliseen ongelmaan. Jo yrittäessäsi tunnet olosi kevyemmäksi ja optimistisemmaksi. Toiveesi aktiiviseen toimintaan ei ole aina mahdollista. Suuntaa energiasi nyt pienempiin, henkilökohtaisiin tavoitteisiin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Mieti tarkkaan ennen kuin muutat rutiinejasi. Näyttää siltä, että et pysty tällä hetkellä tekemään kaikkea sitä, mitä suunnittelit muutama kuukausi sitten. Saat kuitenkin yllättäen mahdollisuuden näyttää taitojasi, joten ole valmiina toimimaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat turhautua, jos joku muuttaa mieltään suunnitelmien suhteen. Odota otollista hetkeä. Vältä terävää kielenkäyttöä, vaikka jotkut tekisivät virheitä tai ymmärtäisivät neuvosi väärin. Kiukku ja turhautuneisuus eivät ole koskaan hyvä yhdistelmä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mieti asioita joka kantilta ennen kuin ilmaiset mielipiteesi. Ovatko matkasuunnitelmasi muuttuneet? Suunnittele jotain muuta tilalle ja ole optimistinen tulevaisuuden suhteen. Kohtaat haasteita yrittäessäsi saavuttaa tavoitteesi, mutta se sopii sinulle.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulle saattaa tarjoutua mahdollisuus työskennellä yhdessä uusien kumppaneiden kanssa, ja yhteisvoimin voitte saada aikaan jotain erityisen arvokasta. Ole kärsivällinen toisten erilaisten uskomusten suhteen. Yhteistyöllä saatte nyt pyörät pyörimään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Paino putoaa vähitellen harteiltasi. Kun asiat lähtevät rullaamaan, muista ihmisiä, jotka ovat auttaneet sinua viime kuukausina. Tunnet iloa, mutta saatat pelätä, että se napataan sinulta pois. Onko sinun vaikea uskoa, että asiat voisivat olla paremmalla tolalla?

Kalat 19.2.–19.3.

Viime aikoina sinusta on voinut tuntua kuin kävelisit sumussa. Mikä on totta ja mikä kuvitelmaa? Katso ympärillesi ja nauti siitä, mitä tarjottavaa luonnolla on. Huomaat, että tummat pilvet väistyvät. Onneksi olet säilyttänyt huumorintajusi.

Oinas 20.3.–19.4.

Vietät aikaa erään kanssa, jonka luulit tuntevasi, mutta tulet yllättymään. Huomaat hämmästykseksesi, että olet vain naarmuttanut pintaa. Samalla huomaat itsessäsi piirteitä, jotka hämmentävät sinua. Ole avoin, niin tulevaisuudella on paljon tarjottavaa.

X