Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.7.-5.8.

Teksti: Anna.fi

Leijona 23.7.–22.8.

Suuntaat kovalla vauhdilla kohti tulevia haasteita. Jotkut ihmiset, joihin tutustuit jonkin aikaa sitten, voivat tuntua nyt turhanpäiväisiltä. Älä kuitenkaan tee hätiköityjä päätöksiä, sillä saatat tarvita heidän apuaan vielä jossain vaiheessa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Touhukkaan viikon jälkeen olet tyytyväinen saavutuksiisi. Et pelkää kovaa työtä, mikä on usein avain menestykseesi. Mielessäsi on yhä henkilö, joka ei enää kuulu lähipiiriisi. Katuminen ei kuitenkaan auta mitään, joten anna menneiden olla.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinua huolestuttanut asia näyttää menevän ohi ilman suurta hälyä. On hämmästyttävää, miten lyhyessä ajassa asiat voivat muuttua. Älä usko kaikkea, mitä toiset sanovat, sillä tiedät itse parhaiten, mikä sopii suunnitelmiisi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun pitäisi kaiken kaikkiaan olla tyytyväinen asioiden edistymiseen. Olet kuitenkin melkoinen perfektionisti, joten jotkut asiat ovat voineet jäädä vaivaamaan mieltäsi. Rohkaise kumppaniasi, vaikka et aina yhtyisikään hänen mielipiteeseensä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka et olisikaan kovin romanttisella tuulella, jokin näkemäsi tai lukemasi vie ajatuksiasi siihen suuntaan. Yritä rentoutua ja muistella hyviä aikoja. Ne tulevat pian takaisin, ja sinun täytyy olla valmis kohtaamaan aidot tunteesi täysillä.

Kauris 21.12.–19.1.

Voi olla vaikea pysyä ajan tasalla kaikessa, mitä nykyään tapahtuu. Onneksi jakson loppuun mennessä olet henkisesti valmis kohtamaan tulevat haasteet. Ympärilläsi olevat ihmiset saattavat olla vielä alamaissa, joten voit käyttää tilaisuuden nopeasti eduksesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tuntuuko siltä, että olet henkisesti voimissasi, mutta keho ei oikein pysy mukana? Voit aina kuitenkin suunnitella tulevaa. Laita raha-asiat kuntoon. Pyri neuvottelemaan, jos jokin haave tuntuu liian kaukaiselta. Avoimella mielellä löydät tien eteenpäin.

Kalat 19.2.–19.3.

Sattumusten joukko johdattaa sinua uuteen suuntaan. Tämä voi osua juuri päätöksenteon aikaan, mikä tietysti helpottaa asiaa. Kaipaat normaalia elämää ilman häiriötekijöitä. Saavutat sen nopeammin, mikäli teet parhaasi joka päivä ja pysyt elämänmyönteisenä.

Oinas 20.3.–19.4.

Jakson alkaessa haluaisit tehdä joitakin päätöksiä. Kärsivällisyytesi perheen nuorimpien jäsenten kanssa voi olla koetuksella. Älä hermostu tai vaikene vaan puhu asioista. Sanojasi kuunnellaan, vaikka se ei juuri sillä hetkellä tuntuisi siltä.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet helposti lähestyttävä, minkä vuoksi toiset haluavat uskoutua sinulle. Jotkut asiat voivat olla kuitenkin vähän masentavaa kuunneltavaa. Huumorintaju auttaa sinua löytämään tasapainon asioiden välille. Se on juuri sitä, mitä tarvitsemme näinä aikoina.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Muista pitää huolta hyvinvoinnistasi. Voi olla haitallista, jos et kiinnitä huomiota erilaisiin tuntemuksiin. Ole kaikin mokomin rohkea, kun joudut epätavallisiin tilanteisiin. Terveytesi on kuitenkin läheisillesi kaikkein tärkeintä.

Rapu 21.6.–22.7.

Äkilliset menettämisen pelon tunteet hallitsevat jakson alkua. Ne helpottuvat heti, kun kerrot huolistasi jollekin toiselle. Olet tottunut selvittämään tunteita koskevat huolet yksin. Saatat yrittää sitä myös nyt, mutta se ei ole pitkällä tähtäimellä järkevää.

X