Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.8.-5.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työelämässä on odotettavissa muutoksia, jotka lupailevat parempia aikoja. Ole kärsivällinen, sillä asiat eivät muutu hetkessä. Uudet alut ovat aina jännittäviä ja saattavat yllättää sinut positiivisesti syksyn mittaan. Suhtaudu avoimesti tulevaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin sekaannus saa sinut muistelemaan vanhaa ystävääsi. Onko se sattumaa vai pitäisikö sinun ottaa häneen yhteyttä? Pohdi asiaa kunnolla, ettet joudu myöhemmin katumaan. Joidenkin työkavereidesi asennemuutos hämmentää. Vaikka se ei ole sinun syytäsi, yritä olla auttavainen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Spontaani kumppanisi osaa totisesti käyttää sanan säilää, mutta eikö se juuri viehättänyt sinua alun perin? Yritä kuitenkin pysyä aina askeleen edellä. Eräs uusi perheen tulokas tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen. Jakson lopulla sinulla on aihetta juhlaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kukoistava suhde vie aikaasi. Vaikka kyse ei välttämättä ole sinun suhteestasi, se vaatii kuitenkin huomiotasi. Sinusta voi tuntua, että joku tarvitsee opastustasi. Muista, että voit vain tehdä parhaasi. Hauskuus loppuu, jos yrität tehdä liian paljon liian nopeasti.

Kauris 21.12.–19.1.

Suhteen myrskyisät hetket vaihtuvat intohimoksi. Valitse sanasi huolella, sillä väärinkäsityksiä ei ole nyt helppo selitellä. Omat ajatuksesi onnesta vaihtuvat päivittäin, kun yrität saada selvää kaikesta. Ehkä sinun ei tarvitsekaan löytää ratkaisua juuri nyt.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kunnianhimosi näyttää heräävän syyskuun alkaessa, ja tunnet olevasi täydessä terässä. Äskettäin tapaamiesi uusien tuttavien tuore näkökulma sopii hyvin omaan ajatusmaailmaasi. Tämän myötä sosiaalinen elämänpiirisi laajenee, ja saat uudenlaisia vaikutteita.

Kalat 19.2.–19.3.

Ympärilläsi on innostuneita ihmisiä kaikenlaisine ideoineen. Oletko harkinnut liittyväsi heidän joukkoonsa? Valitse seurasi huolella, ettet joudu harhateille. Vierailevat sukulaiset näyttävät ymmärtävän tilanteesi paremmin kuin kuvittelit. Kannattaa kuunnella heidän mielipidettään.

Oinas 20.3.–19.4.

Kauan odottamasi tapaamiset näyttävät nyt toteutuvan, mutta miten saat ne kaikki sopimaan aikatauluihisi? Tässä sinulle tarjoutuu tilaisuus näyttää tehokkuutesi. Odotetaanko sinun lunastavan keväällä tekemäsi lupaus? Tee kaikkesi asian onnistumisen eteen.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin vanhentunut systeemi töissä tai kotona näyttää ärsyttävän sinua. Kerro ehdotuksesi tilanteen korjaamiseksi ja ole tarkkana yksityiskohtien suhteen. Jotkut eivät ehkä halua näyttää tietämättömyyttään, mutta älä silti tee tästä sen suurempaa numeroa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saat kiitosta monelta eri taholta, mikä tuntuu hienolta. Miksi ihmiset eivät kiitä toisiaan useammin? Pelkäävätkö he näyttävänsä liian pehmeiltä tai tunteellisilta? Vaikka toisten auttaminen ei aina tunnu mahtuvan elämäntilanteeseesi, se tekee ihmeitä mielialallesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Eräs saattaa kaivata apuasi, mutta on vähän liian saamaton ilmaistakseen itseään kunnolla, joten ole valmiina. Suuntaa katseesi kohti uusia haasteita. Ne eivät välttämättä tunnu heti kiinnostavilta tai jännittäviltä, mutta tilanne muuttuu kyllä syksyn mittaan.

Leijona 23.7.–22.8.

On yllättävää, että saatat tuntea itsesi yksinäiseksi, kun ottaa huomioon kaikki kesän riennot. Onko sinulla ollut liikaa mahdollisuuksia? Rajoita menemisiäsi ja tapaa niitä ihmisiä, joiden seurassa haluat olla. Siten saatat löytää suorimman tien erään erityisen ihmisen luokse.

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

X