Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 30.9.–6.10.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
Mvphotos

Vaaka 24.9.–23.10.

Tällä viikolla sinulla on itsevarma olo. Nyt on aika tähdätä korkealle ja valmistautua saavuttamaan tavoitteitasi. Yhteys menneisyytesi ihmiseen voi poikia sinulle uuden mahdollisuuden.

Skorpioni 24.10.–22.11.

Rohkaistut tunnustamaan tunteesi, ja välillenne voi syntyä jotakin. Oletko tullut toisiin ajatuksiin jonkin suunnitelman suhteen? Puhuminen ratkaisee asian. Kiinnostavat tiedot sukusi historiasta voivat saada sinut toimimaan.

Jousimies 23.11.–21.12.

Saatat kokea vaikeaksi herätellä itseäsi tekemään mitään ajoissa. Jos näin on, on parempi hengähtää ja ladata akkuja. Läheisessä ihmissuhteessa voi olla kupruja. Älä koe tarvetta pyytää anteeksi jotakin, mitä et halua tehdä.

Kauris 22.12.–20.1.

Tavoitteesi ja päämääräsi korostuvat. Tulevat viikot ovat oivallista aikaa tuoda kykyjäsi esille. Viestit ovat ehkä ristiriitaisia, eivätkä asiat ole välttämättä sitä, miltä näyttävät. Anna jollekulle mahdollisuus epäilyksistäsi huolimatta.

Vesimies 21.1.–19.2.

Saatat innostua antamaan rahaa hyväntekeväisyyteen, kuluttamaan rahaa toisiin tai ostamaan jotakin jännittävää itsellesi. Hillitse halusi, sillä muutaman päivän kuluttua saatat katua. Viikonloppuna uusi löytö saattaa saada sinut tekemään rohkeita suunnitelmia.

Kalat 20.2.–20.3.

Voit olla hyvin viettelevällä tuulella tajua­matta sitä itse. Sinkkua ehkä pyydetään treffeille, ja parisuhteen intohimo saattaa syttyä uudelleen. On myös aika ratkaista eräs ongelma lopullisesti. Parin päivän kuluessa tulet voimaan paljon paremmin.

Oinas 21.3.–20.4.

Tällä viikolla saatat olla herkillä muiden mielialojen suhteen, ylitsevuotavan kiltti ja innokas pakenemaan elämän ankaruutta. Pian saatat kuitenkin tehdä kaikkesi rauhoittaaksesi tilanteen. Siksi sinulle saattaa syntyä halu shoppailla tai tehdä jotakin jännittävää.

Härkä 21.4.–21.5.

Ilahduttavasta jälleennäkemisestä jää monia hyviä muistoja. Etsitkö seuraa? Alkuviikosta et voi saada tarpeeksesi eräästä orastavasta romanssista. Välitön vetovoima saattaa yllättää.

Kaksoset 22.5.–21.6.

On aika puhua tunteista, joita eräs ongelma sinussa herättää. Puheellasi voi olla lohdullinen sanoma, josta jää toisille parempi mieli. Toisesta asiasta puhuminen on vaikeampaa, eikä oikotietä ole. Ole tahdikas.

Rapu 22.6.–23.7.

Muistot saattavat houkuttaa sinut kysymään kuulumisia eräältä, jota et ole nähnyt vähään aikaan. Saatatte sopia tapaamisen, joka voi tehdä teille hyvää. Räväkkä ajatus voi avata silmäsi.

Leijona 24.7.–23.8.

Syvälle haudattuja aarteita saattaa ilmestyä esiin. Täysi kuu tuo oivalluksia, joilla voi olla suuri vaikutus. Tämä on täydellistä aikaa saavuttaa yhteisymmärrys ja tehdä sopimuksia. Pitääkö sinun pysyä jämäkkänä? Ajatuksesi ymmärretään.

Neitsyt 24.8.–23.9.

Saatat saada hyvän mahdollisuuden, mutta sen toteutumiseen menee hetki. Se on kuitenkin odottamisen arvoista. Haluat­ko käyttää rahaa uuteen harrastukseen? Älä hätäile, kiinnostuksesi voi lopahtaa.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X