Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.−10.2.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.-18.2.

Ilmassa on asioita, joista et ehkä halua tai voi keskustella. Älä yritä pakottaa itseäsi siihen, sillä monet asiat vievät oman aikansa. Tulevat päivät näyttävät, mihin suuntaan tapahtumat etenevät. Uskoutuminen luotettavalle henkilölle voi antaa toivoa tulevaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Kun tiedät oman arvosi, pystyt paremmin pitämään puoliasi eivätkä toiset vie aikaasi tyhjänpäiväisillä asioillaan. Koeta laittaa omat suunnitelmasi etusijalle, jotta voit paremmin kontrolloida omaa ajankäyttöäsi ja elämääsi ylipäätään.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla voi olla nyt hyvin traditionaalisia sekä erittäin omalaatuisia ajatuksia eri asioista. Tunnetko itsesi välillä vähän levottomaksi? Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua, niin voit oppia jotakin, mikä voi muuttaa koko elämäsi parempaan suuntaan – vieläpä hyvin pian.

Härkä 20.4.–20.5.

Viehätysvoimasi on huipussaan. Se voikin olla tarpeen, jos haluat tehdä vaikutuksen tiettyihin ihmisiin. Tämä jakso voi olla erilaisten neuvottelujen ja päätösten värittämä. Ole uskollinen itsellesi ja seuraa sydämesi ääntä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Haluat kenties laajentaa kokemusmaailmaasi olemalla tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joiden elämä on hyvin erilaista kuin omasi. Se voi olla erityisen palkitsevaa, sillä saatat kokea jotain uutta, mikä muuten jäisi kokematta.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso painottuu talous- ja työasioihin. Ole erityisen huolellinen kaikkien tärkeiden sopimusten kanssa, sillä voit kohdata väärinkäsityksiä ja viivästyksiä. Olet ansainnut pientä hemmottelua, joten älä epäröi, vaan anna palaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Seuraelämä ja sosiaaliset suhteet korostuvat tällä viikolla. Olet ehkä tekemissä kovin erilaisten ihmisten kanssa, jolloin erityyppiset temperamentit tulevat hyvin esille keskusteluissa ja neuvotteluissa. Avaimet ovat käsissäsi, joten käytä niitä!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat miettiä, kuinka toimisit parhaiten saamiesi uusien tietojen valossa. Monet asiat ovat muutoksen kourissa, ja kenties kaipaat jo tietynlaista vakautta. Tämä on kuitenkin asia, joka sinun täytyy käsitellä, jotta pääsisit eteenpäin elämässä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vapaa-aika ja rakkauselämä korostuvat, ja pääset tekemään a­sioita, joihin olet halunnut paneutua jo pitkään. Oletpa sitten sinkku tai varattu, nyt on aika nauttia ja rentoutua. Erityisesti viikonloppu vaikuttaa lupaavalta, ja pystyt ammentamaan siitä uusia voimia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluaisitko tehdä joitakin uudistuksia kotona? Tällä jaksolla voit kokea sisustusvimman, ja etenkin kaikenlaiset erikoiset ratkaisut viehättävät silmääsi tavanomaisuutta enemmän. Toimi oman mielesi mukaan, niin saat tästä ajasta eniten irti.

Jousimies 22.11.–20.12.

Toiset asiat ovat merkittävämpiä kuin toiset, joten koeta löytää asioille tärkeysjärjestys. Mieti, mitä vaikutuksia eri asioilla on pitkällä ja lyhyellä tähtäimellä, niin sinun on helpompi löytää tasapaino eri vaihtoehtojen välillä.

Kauris 21.12. –19.1.

Mikäli jokin tärkeä asia on jäänyt puhumatta, voisi olla helpotus käsitellä asiaa nyt kunnolla. Jotkin sisäiset patoutumat voisivat purkautua, ja saattaisit löytää uusia ratkaisuja. Voit tavata jakson lopulla erityisen virkistävän ihmisen.

X