Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.−10.3.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Kodistasi on saattanut tulla kommunikoinnin keskiö, jossa kaikki puhuvat samaan aikaan omilla laitteillaan. Tämä voi hämmentää sinua, mutta älä unohda intuitiotasi, sillä se voi johdattaa sinut kohti uudenlaisia tavoitteita.

Oinas 20.3.–19.4.

Tunnet uteliaisuutesi ja elämännälkäsi heräävän uuteen eloon. Sanan säiläsi on voimissaan, ja se auttaa sinua työelämässä. Onko jokin päätös vielä auki ja ratkaisematta? Faktojen kerääminen ja niiden tarkistaminen on nyt todella tärkeää.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos raha-asiasi kaipaavat avitusta, älä odota, vaan ryhdy toimiin. Saatat helposti innostua törsäilemään, mutta pieni luksus voi olla nyt paikallaan. Eteesi voi tulla taloudellisesti tuottoisa tilaisuus, joten tartu siihen ajoissa ennen kuin se häviää näköpiiristäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Onko olosi tuntunut viime aikoina epätodelliselta? Nyt asioihin alkaa tulla taas selvyyttä. Edessäsi on ilahduttava jakso, ja joku voi huomata taitosi ja ehdottaa yhteistyötä. Vaivaako sinua yksinäisyys? Eräällä saattaa olla tunteita sinua kohtaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat lämmetä jonkun ehdotukselle, etenkin jos se tarjoaa sinulle positiivisen haasteen, josta te kummatkin hyödytte. Antoisasta keskustelusta voi poikia jotain pysyvää. Intuitiivinen puolesi vahvistuu ja rohkaisee sinua luovaan ajatteluun ja oivalluksiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis uusiin ympyröihin ja laajentamaan sosiaalista verkostoasi. Jokin tapaaminen voi tarjota sinulle juuri sen mahdollisuuden, jota olet odottanut. Tämä voi liittyä työ- tai rakkauselämään, mutta olipa se mitä tahansa, sinä olet valmiina.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Et voi vältellä enää valokeilaa. Tulevina viikkoina sinulle tarjoutuu tilaisuus näyttää taitosi ja lahjakkuutesi oikeille ihmisille. Mitä enemmän pystyt puhumaan puolestasi, sitä parempi. Älä pelkää uusia tuulia, vaan tartu rohkeasti haasteeseen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Löydät paljon uusia asioita elämääsi, jos olet valmis poistumaan mukavuusalueeltasi. Et luultavasti pysty vastustamaan haastetta, vaikka siihen liittyisi jonkinlainen riski. Saata päätökseen keskeneräinen työ tai sitoumus, jotta saat tilaa uusille projekteille.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Syvälliset näkemyksesi tekevät vaikutuksen toisiin. Aivan kuin sinulla olisi taito nähdä pinnan alle ja tietäisit tarkkaan, miten toimia missäkin tilanteessa. Teetkö etätöitä? Jokin uusi toimintasuunnitelma voisi antaa vauhtia tuottavuudelle.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kaipaako sosiaalinen elämäsi vähän ravistelua? Tästä viikosta eteenpäin saat toisilta aiempaa enemmän tukea ja seuraa. Flirttailu ihailemasi ihmisen kanssa voi yllättää monet. Varmista perheen taustatuki ennen kuin teet isoja päätöksiä.

Kauris 21.12. –19.1.

Ole valmiina, sillä kiireet voivat lisääntyä tulevina viikkoina. Toisaalta nautit, kun olet vastuussa päätöksistä, saat asioita tehtyä ja pääset haluamaasi tavoitteeseen. Rauhalliset mietintähetket voivat auttaa sinua ratkaisemaan eteesi tulevia kiperiä ongelmia.

Vesimies 20.1.-18.2.

Saatat olla valmis uusiin kokemuksiin, ja kenties matkan varrelta löytyy jotain kiinnostavaa. Eksotiikan kaipuu saa sinut sukeltamaan aina vain syvemmälle, ja kuka tietää, minkälaisia helmiä löydät eteesi tulevan onnenkantamoisen myötä.

X