Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.-10.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Lämmin ja onnellinen tunne täyttää mielesi tällä jaksolla. Hymy kasvoillasi voisi tuskin olla leveämpi. Yritä pitää siitä tunteesta kiinni. Ole luova ja innovatiivinen uusien asioiden suhteen. Saatat tehdä siirron, joka voi muuttaa onnesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Eräs tajuaa, kuinka paljon olet tehnyt hänen eteensä viime vuoden aikana. Kun halut ovat kohdillaan, on helppo pitää rakkaus voimissaan, joten älä anna kaiken arkisen pilata tunnelmaa. Ei ole koskaan hyvä idea pitää ketään itsestäänselvyytenä. Miten olisi romanttinen viikonloppu?

Kalat 19.2.–19.3.

Välillä voi olla vaikea toimia järkevästi, kun ympärillä tapahtuu paljon kaikenlaista. Mieleesi tupsahtaa vähän väliä asia, jota haluat edistää. Muista kuitenkin, kuinka tärkeää on viettää aikaa myös perheen ja ystävien kanssa. Silloin voi syntyä unohtumattomia muistoja.

Oinas 20.3.–19.4.

Tehtäväsi tällä viikolla on suoda toisille iloa ja huolenpitoa. Saatat onnistua tässä niin hyvin, että ystävät ja sukulaiset eivät malta lähteä luotasi. Vaikka aikomuksesi ei olisi tehdä vaikutusta, teet sen kuitenkin. Eräs, joka ihailee sinua aikojen takaa, odottaa yhä.

Härkä 20.4.–20.5.

Pyri olemaan oikeassa paikassa, jotta tapaisit juuri ne ihmiset, jotka pystyvät viemään asiaasi eteenpäin. Luoksesi hakeutuvat ihmiset ovat luultavimmin pitkäaikaisia ystäviä. Yksinäiset, rauhalliset hetket antavat aikaa tulevaisuuden suunnitteluun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt on aika mennä päättäväisesti eteenpäin. Selvitä itsellesi, mitä todella haluat ja kuinka voisit sen saavuttaa. Tammikuu on uusien alkujen aikaa, joten yritä olla rohkea ja seiso omilla jaloillasi. Eräs tapaaminen saa sinut innostumaan ja kokeilemaan jotain uutta.

Rapu 21.6.–22.7.

Viimeaikaiset muutokset ovat saaneet sinut arvostamaan harvoja hiljaisia hetkiä. Aika usein olet tyytyväinen omaan seuraasi. Pyri antamaan itsellesi ja muille lohtua ja vakautta. Herkkätunteisuutesi ansiosta osaat vaistota toisten mielialoja ja pystyt auttamaan heitä eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Avoin mieli sytyttää mielikuvituksesi. Läheiseen ihmiseen liittyvät suunnitelmat näyttävät lupaavilta, mikäli olette molemmat valmiita seikkailuun. Erityinen onnen ja tyytyväisyyden tunne linkittyy vahvasti siihen, mitä kaikkea voit tehdä toisten hyväksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yksin ollessasi keksit epätavallisia ideoita. Ota huomioon erilaiset ehdotukset tulevaisuuden suhteen. Ole valmis kieltäytymään, jos siltä tuntuu. Nyt tehdyt päätökset voivat olla pitkäaikaisia, joten ole rehellinen. Jos saat tarpeeksesi odottamattomasta seurasta, lähde menemään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Eräs kommentti herättää luontaisen uteliaisuutesi. Tämän ansiosta näet toiset uudessa valossa. Ennen kuin annat mielikuvituksen tehdä sinulle kepposet, kysy muutamia kysymyksiä. Jos etsit romanssia, hakeudu johonkin uuteen paikkaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat tehdä kaikkesi miellyttääksesi erästä. Nautit huomatessasi, kuinka paljon elettäsi arvostetaan. Ole kuitenkin varovainen toiveissasi, sillä jokaista sanaasi saatetaan tarkastella huolella.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jotkut voivat hoputtaa sinua päätöksiin, mutta sinulle on tärkeää pohtia rauhassa eri vaihtoehtoja. Jokin vanha ongelma vaatii tutkailua, ennen kuin uusi vuosi pääsee kunnolla vauhtiin. Koeta olla joustava ja anteeksiantavainen ja vaali vanhoja ihmissuhteita.

X