Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.-10.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Vastuullasi olevat asiat alkavat olla hyvällä mallilla, joten sinulla on varaa olla tyytyväinen. Pidä kuitenkin silmät auki siltä varalta, että joku yrittää saada sinut sivuraiteelle. Energiatasosi ei ole kovin korkealla, joten muista huolehtia terveydestäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet jälleen vauhdissa, ja edistymisesi on silminnähtävää. Haluaisitko elämän olevan nykyistä jännittävämpää? Aloita suunnittelemalla jotakin todella erikoista vuodenvaihteeksi. Tuntuuko se liian kaukaiselta? Ei todellakaan, jos kyseessä on jotakin ennennäkemätöntä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pitkä viikonloppumatka tuntuisi houkuttelevalta. Jos mikään ei estä sinua, mieti sitä vakavasti. Olet nyt kysyttyä seuraa. Oletko valmis näyttämään toisille todellisen luontosi ja olemaan jopa ylpeä saavutuksistasi? Tee niin, sillä harmaa hiirulainen ei vakuuta ketään.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt olisi hyvä päättää, keiden kanssa haluat viettää aikaasi. Tulevien kiireiden keskellä olisi tyhmää tuhlata aikaa väsyttävien ihmisten seurassa. Samalla saattaisit laiminlyödä niitä, joista todella välität. Tunteidesi myllerrys ei ole odottamatonta, mutta silti se yllättää sinut.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet saanut lähiaikoina monia vastauksia kysymyksiisi. Kerro toisille, jos jokin muuttuu tai asiat tuntuvat epäselviltä. Olet voinut tuntea itsesi vähän syylliseksi viime viikkoina. Menestyksesi on saattanut vaikuttaa toisista epäreilulta. Olet kuitenkin ansainnut onnesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet täynnä energiaa, mutta toiset saattavat väsyä yrittäessään pysyä mukana vauhdissasi. Kiinnitä erityistä huomiota erääseen, joka yrittää vähätellä sairauttaan. Ehkä hän ei halua valittaa. Luultavasti te molemmat tarvitsette juuri nyt huolenpitoa, rauhaa ja rakkautta.

Oinas 20.3.–19.4.

Entistä keveämpi ote elämään puhdistaa vihdoin ilmaa jakson alussa. Väärinkäsityksiä saattaa silti syntyä yrityksistäsi huolimatta. Onneksi sinun on nyt helpompi keskittyä, kun sinulla ei ole niin paljon ajateltavaa. Anna toisten tarjota tukeaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Käytkö yhä läpi listaa tehtävistä töistä? Älä luovuta, sillä tehty työ palkitsee aherruksen moninkertaisesti. Jos jokin tehtävä tuntuu liian työläältä juuri nyt, anna toisten auttaa. Yhteistyöllä voitte helpommin löytää keinon, jolla saavutatte maalin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinua arvostetaan, sillä osaat pitää sanasi. Se voi jopa houkuttaa jotakuta romanttiseen eleeseen. Apuasi saattaa tarvita henkilö, joka painii sinulle tutun ongelman kanssa. Huomaat, että tietotaitoasi tarvitaan nykyään monella eri taholla.

Rapu 21.6.–22.7.

Painopiste siirtyy nyt työelämään, mutta halutessasi sinulla on vielä mahdollisuus yhdistää työ ja huvi viikonloppuna. Jakoiko joku kanssasi huolenaiheen tai salaisuuden viime viikolla? Voisit palata nyt asiaan, sillä joskus pelkkä rohkaiseva sana riittää.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakso on kovin kiireinen, mutta kaikki ponnistelut loistavan tuloksen saavuttamiseksi ovat tarpeen. Älä anna tunteilun johdattaa sinua väärään suuntaan. Mitä järjestelmällisemmin toimit, sitä paremmin menestyt. Haaveiletko välillä rauhasta ja hiljaisuudesta?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mietitkö muutoksia työkuvioihin? Huomaatko kaikki eteesi avautuvat mahdollisuudet? Nyt olisi hyvä aika näyttää laaja osaamisesi eri alueilla. Et tajuakaan, kuinka paljon sinulla on kokemusta ennen kuin kirjoitat sen ylös paperille.

X