Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.–10.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viikosta näyttää tulevan jännittävä, ja tähtäät aina vain korkeammalle. Muutoksen tuulet kuitenkin puhaltavat. Riippuu sinusta, kuinka vastaat niihin. Joko tuplaat mahdollisuutesi onnistua tai saatat vaarantaa onnesi. Koeta luoda ympärillesi rauhaa ja hyvää tahtoa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vallitsevat olosuhteet ovat voineet turhauttaa sinua, mutta nyt haluat päästä vauhtiin. Sisäinen muutostarpeesi innostaa sinua kehittymään positiiviseen suuntaan. Kenties jooga tai meditaatio voisi rauhoittaa mieltäsi ja auttaa sinut rajoittavien esteiden yli.

Kauris 21.12.–19.1.

Oikea asenne voi viedä sinut yllättävien mahdollisuuksien äärelle, kun taas epäilyt vievät sinua harhaan. Usko itseesi, ja asiat loksahtavat kohdalleen. Tiimityöllä saat aikaan parempia tuloksia kuin toimimalla yksin. Parhaat piirteesi pääsevät nyt esille.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tästä jaksosta voi tulla kaikin puolin loistava, kunhan et anna perheasioiden häiritä toimintaasi. Olet valmis panostamaan haasteisiin, jotka toteutuessaan vievät sinut lähemmäs unelmaasi. Vältä kaikenlaista draamaa ja impulsiivisia liikkeitä.

Kalat 19.2.–19.3.

Kaipaatko muutosta elämääsi? Se voi onnistua, jos vältät oikoteitä. Muutoksenhalu voi innostaa sinua päätökseen, jolla on voimakas positiivinen vaikutus. Muutokseen vaaditaan kuitenkin myös määrätietoisuutta. Helpompi tie voi houkutella. Muista, ettei se vie sinua minnekään.

Oinas 20.3.–19.4.

Saat paljon aikaiseksi, ellet sabotoi ponnistelujasi ajattelemalla epäonnistumisen mahdollisuutta. Luvassa on dynaamisia muutoksia. Älä kuitenkaan toimi äkkipikaisesti, vaikka kuinka haluaisit saavuttaa jotakin. Oikea seura voisi auttaa asiassa.

Härkä 20.4.–20.5.

Tarvitset nyt tahdikkuutta, mikäli aiot selvitä tästä jaksosta kunnialla. Jos olet kyllästynyt johonkuhun, saatat helposti ylirea­goida ja vaarantaa siten suhteenne. Etene ennemmin askel kerrallaan, niin voitte saada mahdollisuuden uuteen alkuun.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet avoin uusille ideoille ja mahdollisuuksille. Tartu rohkeasti eteen tuleviin haasteisiin. Älä anna kenenkään kritiikin lannistaa sinua, vaan etene kohti tavoittelemaasi päämäärää. Ole kuitenkin johdonmukainen ja tasapuolinen kaikissa toimissasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä jaksolla korostuvat luovuus, vapaa-aika ja romantiikka. Uusi ystävyys tai romanssi saattaa ilmaantua kuvioon, mikä voi muuttaa dramaattisesti elämänkulkuasi. Venuksen vaikutuksesta asiat alkavat saada kuitenkin pikkuhiljaa pehmeämmän vivahteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Yhteistyökuviot näyttävät nyt hyviltä, joten suosi tiimityötä. Pidä huoli, että varaat itsellesi tarpeeksi aikaa lepoon, sillä nyt ei kannata rasittaa itseään liikaa. Koeta saada työelämä ja vapaa-aika tasapainoon, ettei liika työmäärä painaisi mieltäsi koko ajan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Edessä on kiireinen ja työntäyteinen jakso. Jokin häiriö voi sekoittaa aikataulusi. Älä tee asioista turhaan liian monimutkaisia. Uusi häikäisevä tilaisuus voi sokaista sinut hetkeksi, mutta älä innostu ottamaan kontollesi enemmän kuin jaksat kantaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos lakkaat vastustamasta luvassa olevia muutoksia, pääset paljon helpommalla. Etkö pidä asioiden saamista käänteistä? Sinun olisi parasta totutella niihin. Päästä irti jostain vanhasta, niin voit toivottaa uudet tuulet tervetulleiksi. Ole edelläkävijä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X