Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.-10.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Härkä 20.4.–20.5.

Olet energinen ja täynnä intoa. Jotkut ihmiset saattavat vaikuttaa hyödyttömiltä. Mutta ovatko he todella sellaisia? Ehkä et ole selittänyt jotain tarpeeksi selvästi, jotta he reagoisivat oikealla tavalla. Muista, että hymy voi olla paras lääke joihinkin vaivoihin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Seikkailunhalu saa sinut tekemään muutoksia, jotka ovat sekä yllättäviä että miellyttäviä. Olet romanttisella ja tyytyväisellä tuulella. Seuraavien viikkojen aikana rakkauselämäsi suorastaan kukoistaa. Nyt olisi sopiva aika pyytää jotain sellaista, mitä olet aina halunnut.

Rapu 21.6.–22.7.

Pienillä uudelleenjärjestelyillä saat enemmän irti eri tilanteista. Jos mietit muutoksia työelämääsi, älä tee hätäisiä päätöksiä. Saat tärkeää tietoa ajan mittaan, mistä on sinulle hyötyä. Saat ylemmältä taholta tärkeän ehdotuksen. Pyydä rauhassa harkinta-aikaa, jos siltä tuntuu.

Leijona 23.7.–22.8.

Katsot eteenpäin ja teet suunnitelmia tulevaisuutta varten. Ovatko käytännön kysymykset aiemmin pidätelleet sinua? Kotityöt pitävät sinut nyt kiireisenä, mutta se sopii sinulle. Jaa toiveesi ja suunnitelmasi läheistesi kanssa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Suostuttelutaitosi ovat huipussaan. Käytä tämä viikko hyödyksesi pyytämällä sitä, mitä tarvitset suunnitelmasi toteuttamiseen. Hyviä uutisia on luvassa kotona ja työelämässä. Ajoitus on tärkeää, joten ole käytettävissä ja avulias. Luovuutesi tekee toisiin vaikutuksen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saat ystävät ja sukulaiset avustamaan projektissasi. Ehkä tästä voisi kehittyä jonkinlainen traditio. Nautit suunnattomasti rauhallisesta ilmapiirista kotona, ja tällä jaksolla voit olla tyytyväinen ympärilläsi vallitsevaan harmoniaan. Aiemmin tekemäsi työ kantaa nyt hedelmää.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Aiemmin solmituilla suhteilla on yhä paikkansa elämässäsi. Toimi kuitenkin hienovaraisesti, ettet loukkaa ketään. Toisaalta on hyvä muistaa, ettet voi tehdä kaikkia onnelliseksi. Älä vedä itseäsi liian tiukoille. Panosta hyvinvointiisi omalla toiminnallasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Voit tehdä vaikutuksen toisiin taidoillasi viikonloppuna. Seuraelämäsi on erityisen vilkasta. Saatat tavata erään, joka vastaa romantiikan nälkääsi. Tiedät toki, että rakkauteen rakastuminen on lyhytaikainen vaihtoehto. Siitä huolimatta saatat heittäytyä ihastuksen armoille.

Kauris 21.12.–19.1.

Elämässäsi taitaa olla nyt aika lailla stressiä. Monilla läheisilläsikin voi olla sama ongelma. Yrittäkää keksiä yhdessä jotain rentouttavaa. Elämästä saa useimmiten enemmän irti yhdessä toisten kanssa kuin puurtamalla yksin. Asioiden jakamisessa on omat hyvät puolensa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Asiat, jotka tuntuivat mukavilta ennen vanhaan, toimivat yhä. Perhejuhlat tuovat mieleen monia hyviä muistoja. Nyt sinulle tarjoutuu mahdollisuus uusiin, mielenkiintoisiin tapaamisiin, ja tilaisuutta on vaikea vastustaa. Nautinnon antaminen ja saaminen täyttävät mielesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä rauhallisella jaksolla pystyt hieman fiksaamaan suunnitelmiasi. Anna viilentyneen romanssin mennä menojaan, sillä kaiken ei ole tarkoituskaan kestää ikuisesti. Ryhdy suunnittelemaan seuraavaa seikkailuasi, johon saattaa liittyä jokin matka. Kokeile jotain uutta.

Oinas 20.3.–19.4.

Vahvuutesi tulee esille kotona. Pienet ongelmat ratkeavat helposti ja ideoita riittää. Ole kärsivällinen, jos toiset tuntuvat vitkuttelevan. Valitse sanasi huolellisesti, mutta älä pelkää lisätä vähän huumoria jokaiseen päivään. Hymy voi olla kultaakin kalliimpi oikeassa paikassa.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X