Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.–10.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt kannattaa tarttua johonkin uuteen, tärkeään hankkeeseen. Tulevat viikot ovat otollisia uuden taidon oppimisen suhteen, ja sillä voi olla ratkaiseva merkitys tulevaisuutesi kannalta. Keskustelut vaativat kärsivällisyyttä, joten älä hoppuile.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikki asiat eivät välttämättä mene niin kuin olit suunnitellut. Sinun pitää olla nyt itsepintainen ja luottaa vaistoihisi. Meditointi tai jooga voisivat auttaa sinua pysähtymään. Hyötyisit nyt ennen kaikkea mielenrauhasta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat huomata, että toiset pitäytyvät mielipiteissään, eivätkä tunnu antavan missään periksi. Kompromissit tulevat tarpeeseen, jos haluat tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Joudut luultavasti tekemään töitä olan takaa, jotta sopusointu säilyy.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Älä ole liian itsepäinen, vaan kuuntele saamiasi neuvoja. Tästä viikosta voi tulla kaikin puolin onnistunut, ja saat paljon aikaiseksi, jos olet valmis joustamaan ja ottamaan vastaan avun, jota sinulle tarjotaan. Koeta niellä ylpeytesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole kärsivällinen, sillä monet asiat saattavat nyt viivästyä. Myös rakkauselämä voi takkuilla. Keskity hiomaan taitoja, joita voit tarvita tulevaisuudessa. Yhteistyö toisten kanssa kysyy nyt tahdikkuutta, sillä jotkut osaavat olla hyvin itsepäisiä.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet elementissäsi, kun voit toimita spontaanisti oman mielesi mukaan. Viehätysvoimasi vetoaa toisiin ja esimerkkisi inspiroi läheisiäsi elämään täyttä, itsensä näköistä elämää. Nauti tulevien viikkojen luovasta jaksosta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluaisitko edetä rakkauselämässä seuraavalle askelmalle? Varmista ensin, että kumppanisi ajatukset kulkevat samaan tahtiin ennen kuin teet ratkaisevia päätöksiä. Suunnitelmat voivat viivästyä, joten kärsivällisyytesi voi joutua koetukselle.

Kalat 19.2.–19.3.

Voit olla itsesi pahin vihollinen tai paras ystävä riippuen siitä, mitä ajattelet sinua ympäröivistä asioista. Ole käytännöllinen, mutta älä aliarvioi hyvän elämän etsimisen tuomaa voimaa. Tartu rohkeasti kohtaamiisi uusiin haasteisiin.

Oinas 20.3.–19.4.

Kaikenlaiset keskustelut voivat ottaa nyt koville, eikä läpimurtoa ole odotettavissa niin nopeasti kuin toivoit. Pyri silti yhteistyöhön, sillä yksin et yllä samaan tulokseen, ja tavoite saattaa karata aina vain kauemmaksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko valmis tutkimaan omia voimavarojasi ja tuntemaan itseäsi paremmin? Tämä jakso voisi olla otollinen henkiseen inventaarioon. Odotatko toisilta vastauksia tai päätöksiä? Tietyt keskustelut voivat tuntua aluksi epämukavilta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat pysähtyä miettimään lähipiiriäsi. Oletko tyytyväinen ihmissuhteisiisi? Tietynlainen yhteys voi joidenkin kanssa olla hakusessa. Mikäli näin on, kenties on parempi antaa heidän mennä. Suhtaudu positiivisesti tulevaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet päättäväisellä ja rohkealla tuulella ja innostut kokeilemaan uusia asioita. Uskot nyt itseesi ja omiin tekemisiisi aiempaa vahvemmin. Vaikka jotkut asiat menisivät mönkään, tiedät, että lopulta voitat vaikeudet.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X