Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.−11.11.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt sinulta vaaditaan entistä enemmän joustavuutta. Maailma ei ole ollut enää vähään aikaan mustavalkoinen, eikä mikään ole enää yksinkertaista. Saadaksesi viikosta irti mahdollisimman paljon, ole valmis tekemään kirjaimellisesti kaikkesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole varovainen, ettet paljasta toisten salaisuuksia. Ihmiset ovat nyt entistä kilpailuhenkisempiä, koska mahdollisuudet ovat vähissä. Tee selväksi, mitä haluat toisilta, mutta älä nalkuta. Ellei viehätysvoimasi riitä johonkin, anna asian olla.

Kauris 21.12.–19.1.

Joku yrittää saada sinut hämmennyksiin. Pidä pää kylmänä ja silmät auki. Oletko oikeassa mielentilassa hyväksymään saamasi tarjouksen? Mieti rauhassa siir­toasi. On puoli voittoa tietää, mitä haluaa. Mutta sinun täytyy myös tietää, kuinka saavutat sen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Suunnan vaihtaminen herättää aina huolta. Etenkin silloin, jos ei tiedä, mitä on odotettavissa. Varovaisuuttasi ei taideta ottaa kovin vakavasti. Vaadi tulla kuulluksi. Luottamuksen rakentaminen on äärimmäisen tär­keää, varsinkin neuvotteluissa.

Kalat 19.2.–19.3.

Mihin suuntaan kannattaisi edetä? Nyt on parasta mennä mututuntumalla. Ystävällisimmätkin ihmiset voivat joskus sanoa asioita, joita luulevat sinun haluavan kuulla, eivät sitä, mitä oikeasti tarvitset. Rivien välistä lukeminen ei ole ollut koskaan tärkeämpää kuin nyt.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulle merkittävän ihmisen olisi aika astua elämääsi, vaikka se voi tuntua nyt liian työläältä. Älä mieti liikoja. Aito ystävyys on hyvä alku. Keskity omiin tarpeisiisi, älä juokse toisten asioilla. Koeta löytää tasapaino ja kuuntele sydäntäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko saanut tarpeeksi muutoksesta ja epävarmuudesta? Jaa toisten kanssa tunteesi, unelmasi ja tulevaisuuden haaveesi. Huomaat, ettei menneisyydessä roikkuminen ole sinulle hyväksi. Unohda sentimentaalisuus tulevaisuuteen tähdätessä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Toimintaasi estäneet asiat alkavat vähitellen väistyä. Ole avoin ja rehellinen. Tuo esiin huonot fiilikset, niin teet samalla tilaa hyville tuntemuksille. Me kaikki teemme virheitä, mutta meidän ei tarvitse toistaa niitä. Suunnanmuutos on käsillä.

Rapu 21.6.–22.7.

Toisten vaatimusten keskellä olet saattanut unohtaa, mitä sinä itse haluat. Asioiden muut­tuessa alat pikkuhiljaa löytää oman itsesi uudelleen. Älä anna periksi ihmisille, jotka yrittävät sanella, mitä sinun pitää tehdä. Ole sitä, mitä olet aina halunnut olla.

Leijona 23.7.-22.8

Ota tulevaisuus omiin käsiisi, älä anna toisten puuttua asioihisi. Muutoksen tuulet tuntuvat jännittäviltä. Koeta pitää hauskaa ja näytä toisille kykysi. Tunnet vapautta, kun uskot, ettet voi miellyttää kaikkia elämäsi aikana tapaamiasi ihmisiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus tehdä jotain täysin erilaista kuin aiemmin. Olet kasvanut monessa mielessä viime vuosina. Edessä on jännittäviä aikoja, ja omalta mukavuusalueelta poistuminen voi olla vähän pelottavaa. Ota selvää faktoista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olosuhteet eivät ole aina olleet sinulle edulliset, ja saatat olla turhautunut. Olet kenties nähnyt, mitä pitäisi tehdä, mutta jokin on estänyt sinua toimimasta. Nyt alkaa näyttää lupaavammalta. Työelämässä mieltäsi vaivannut asia selviää vihdoin.

X