Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.–11.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat tehdä edullisia hankintoja, joista on iloa pitkäksi aikaa. Parisuhdeasioissa voi olla vastatuulta, mutta jos kohtaatte haasteet kumppanisi kanssa yhdessä, suhteenne lujittuu. Keskustelemalla ja neuvottelemalla pääsette pitkälle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Henkiset kykysi ovat olleet koetuksella, mutta saat uutta voimaa, kun panostat hyvinvointiisi. Menneisyydestä tuttu ihminen saattaa tulla elämääsi takaisin. Ole valmiina!

Kalat 19.2.–19.3.

Tulevat päivät voivat tuoda eteesi haastavan tilanteen rakkauselämässä. Muutenkin arkesi on täynnä kaikkea, joten olisiko nyt aika luopua jostain vähemmän tärkeästä? Jos saat yllättävän kutsun, vastaa siihen myöntävästi.

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt on hyvä aika miettiä kunnianhimon ja hyvinvoinnista huolehtimisen tasapainoa. Olet ehkä laiminlyönyt hyvinvointiasi, kun olet tavoitellut menestystä, mutta nyt ehdit keskittyä taas itseesi. Onnekas sattuma tai kohtaaminen saattaa piristää viikkoasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko tavoitellut pitkään jotain, joka ei tunnu onnistuvan? Nyt on aika päästää irti, vaikkei se helppoa olisikaan. Uudet mahdollisuudet odottavat oven takana, joten ota ne innolla vastaan. Yhteistyö työpaikalla voi johtaa isoihin palkintoihin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tällä viikolla on aikaa spontaaniudelle. Ehkä äkkilähtö lämpimään tai jotain muuta odottamatonta ja hauskaa? Tunne-elämän myrskyjen vuoksi voit joutua vuodattamaan muutaman kyyneleen. Anna periksi tunteille – varsinkin, jos kyseessä on haastava tilanne.

Rapu 21.6.–22.7.

Nyt kannattaa sanoa suoraan, mitä haluaa tai toivoo. Tapetilla olevista ihmissuhdeasiois­ta voi paljastua jotain odottamatonta. Lopputulos on kuitenkin positiivinen!

Leijona 23.7.–22.8.

Juuri nyt haluat viettää enemmän aikaa rakkaittesi kanssa. Kannattaa unohtaa työhuolet hetkeksi ja keskittyä siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla on ollut jo pitkään intoa tehdä elämäntapamuutos. Olet ehkä aloittanut kuntoilun tai ruokavalioremontin, johon saat myös ystäväsi tai puolisosi helposti mukaan, sillä säteilet onnistumisen iloa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämässäsi tai töissä saattaa olla tilanne, joka pitäisi ratkaista. Ole rehellinen ja tuo mielipiteesi selkeäs­ti esiin. Lopussa kiitos seisoo!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kihiset innosta tehdä jotain aivan uutta ja alat olla valmis suureen askeleeseen. Ensin pitää kuitenkin ratkaista eräs ajankohtainen asia. Sen jälkeen vain taivas on rajana.

Jousimies 22.11.–20.12.

Raha-asiat saattavat aiheuttaa päänvaivaa, joten kannattaa miettiä niitä tarkasti niin itsesi kuin koko perheen kannalta. Huomaa, että tuloihisi voi tulla myös positiivisia muutoksia. Yllättäviä kohtaamisiakin on luvassa.

Tutustu myös mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X