Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.-11.10.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Mvphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Osaat olla ihastuttava, mutta tällä jaksolla hurmaannut itse. Joku sytyttää sisimmät tunteesi ja mielikuvituksesi. Pääset luomaan jotain uutta, mikä on aina ollut intohimosi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ikävä asia elämässäsi näyttää nyt kaikonneen kokonaan. Tunnet olosi tyyneksi viime aikojen vastoinkäymisten jälkeen. Edessäsi on monia polkuja, ja päätös on yksin sinun. Saatat muuttaa suuntaa vielä monta kertaa, sillä haluat asioiden olevan just eikä melkein.

Jousimies 22.11.–20.12.

Odotat innolla elämääsi uusia kasvoja ja kokemuksia. Pääset vihdoin rentoutumaan viime viikon kokemusten jälkeen. Tunnelmaan pääseminen voi tosin kestää muutaman päivän. Ystävä esittää sinulle yllättäen idean.

Kauris 21.12.–19.1.

Yritä hyvittää kohtaamasi ystävällisyys tällä jaksolla. Tee töitä erään suhteen eteen, vaikka se olisi etäsuhde. Tämä tuttavuus on sinulle tärkeämpi kuin kuvittelet. Työn ja huvin yhdistäminen tuo päivänvaloon jotain yllättävää ja miellyttävää. Käytä se hyödyksesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaikka pitkän tähtäimen suunnitelmat eivät tunnu tällä hetkellä kiireellisiltä, kannattaa niihin varautua ajoissa taloudellisesti. Rahatilanteeseesi vaikuttavat nyt enemmän pienet menot kuin suuret tulot. Kekseliäisyys helpottaa mukavan perheviikonlopun järjestämisessä.

Kalat 19.2.–19.3.

Maisemanvaihdos voisi virkistää mielikuvitustasi. Musiikin kuuntelu muistuttaa sinua tunteiden ja musiikin välisestä yhteydestä. Jonkin uuden kokeilu voi tuoda esiin piilevät kykysi. Levitä verkkosi laajalle etsiessäsi rakkautta. Miksi turhaan kaventaisit mahdollisuuksiasi?

Oinas 20.3.–19.4.

Voit joutua valitsemaan uuden polun työelämään liittyvässä asiassa. Muutos voi olla hyvästä, sillä samalla saat mahdollisuuden tehdä jotain, mitä olet pitkään halunnut. Viikonloppuna huomaat, että sinulla on enemmän voitettavaa kuin hävittävää, vaikka suunnitelmat muuttuisivat.

Härkä 20.4.–20.5.

Tiedät vaistomaisesti, ettei raha yksinään tuo onnea. Tosin se voi helpottaa elämistä ja auttaa saamaan uusia mahdollisuuksia. Edistä suunnitelmiasi, mutta ole tietoinen mahdollisista uhrauksista, joita voit joutua tekemään matkan varrella. Rakkaus ja kotielämä korostuvat.

Kaksoset 21.5.–20.6.

On tärkeää, että elämässäsi on uusia asioita ja jännitystä. Sinua ei ole tehty homehtumaan kotona. Nyt kannattaa perehtyä uuteen teknologiaan. Vaikka monet asiat tuntuisivat sinusta tutuilta, maailma muuttuu koko ajan ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat rakkaudessa uuden tilaisuuden, joten tartu siihen. Tunnet sisimmässäsi, että pääset eteenpäin ja uudet ovet aukeavat sinulle. Tähän voi liittyä enemmän vastuuta, mutta samalla saat elämääsi roppakaupalla iloa. Tulevaisuuden haaveesi voivat mennä uusiksi.

Leijona 23.7.–22.8.

Sosiaalinen elämäsi on niin vilkasta, että omiin oloihin vetäytyminen voi tuntua hankalalta. Se on kuitenkin välillä haaveissasi tällä jaksolla. Muutama rauhallinen päivä yksin tai kumppanin kanssa ei tuntuisi hassummalta ajatukselta. Älä anna toisten ohjata elämääsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nauti toisten seurasta ja pidä hauskaa, mutta vältä flirttailua. Pysy rauhallisena, kunnes tiedät, mitä oikein haluat. Viikko on mahtava, ja tunnet olevasi parhaimmillasi. Rakkauselämässä pulmia voi tuottaa valinta pysyvyyden ja kevyen tapailun välillä.

X