Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.-11.4.

4.4.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Ilmassa on vahvaa uudistumisen halua ja optimismia. Päättäväisyytesi tuntuu nyt entistä voimakkaammalta. Haluaisit muuttaa jotakin itsessäsi ja ympäristössäsi, ja aika siihen on nyt otollinen. Oletko jo päättänyt, miten haluat edetä rakkausasioissa?

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnetko jämähtäneesi paikoillesi? Juttele läheistesi kanssa siitä, kuinka voisit parhaiten jatkaa tästä eteenpäin. Saat osaksesi ihailua yllättävältä taholta. Vaikka kaikenlaiset ajatukset täyttävät mielesi, koeta ottaa rennosti, sillä olet tosiaan levon tarpeessa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Houkutus puhua suusi puhtaaksi yllättää sinut. Tämä voi olla vahingollista rakkauden tai uuden ystävyyden kannalta. Anna asialle aikaa ennen kuin teet päätöksen. Uuden tuttavuuden todellinen arvo ei ole välttämättä vielä selvillä. Pidä ajatuksesi toistaiseksi itselläsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Vaikka kotona on kiireitä, koeta pysyä terävänä työelämän pyörityksessä. Siellä on odotettavissa muutoksia, jotka saattavat edistää taloudellista tilannettasi. Tiedät usein itse parhaiten, milloin on oikea aika toimia, ja juuri nyt voisi olla sellainen hetki

Leijona 23.7.–22.8.

Älä suotta välttele vaikeilta tuntuvien asioiden opettelua, vaan perehdy niihin askel kerrallaan. Alamaissa ollut suhde osoittaa yllättäen virkoamisen merkkejä. Nyt sinulla on mahdollisuus ohjata asioita oikeaan suuntaan. Vältä kuitenkin ylenpalttista tunteilua.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko järjen ääni, kun muut koheltavat ympärilläsi? Onneksi koti tarjoaa vankan tukikohdan ja rauhoittaa ajatuksesi. Eräät läheisistäsi kaipaavat apuasi. Yritä olla kolhimatta kenenkään itsetuntoa matkan varrella. Nyt ei kannata lietsoa vahingollisia ajatuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos koti- tai rakkauselämä tuntuu menettäneen hohtonsa, toimi nopeasti. Loman suunnittelukin voi antaa toivoa tulevasta. Ole rakkaimmillesi läsnä ja käytettävissä, niin he saavat mahdollisuuden avautua sinulle. Sympaattisen luonteesi avulla saat heidän olonsa tuntumaan turvalliselta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pyytääkö joku apuasi, mutta on kovin herkkänahkainen asian suhteen? Ihmiset eivät yleensä halua tehdä numeroa tästä asiasta. Pidä silmät ja korvat auki, jotta huomaisit mahdolliset muutokset käytöksessä. Läheisessä suhteessa ne on yleensä helppo havaita.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaivaako sinua energian puute? Etukäteissuunnittelu auttaa edistämään asioita. Muista hemmotella kumppaniasi, se tekee hyvää teille molemmille. Saatat saada apua kotiasioissa. Nauti hyvällä omallatunnolla yllättäen tulleesta vapaa-ajasta.

Kauris 21.12.–19.1.

Huomaat muuttaneesi käsitystäsi monen asian suhteen viime aikoina. Tämä voi olla jonkin näkemäsi tai lukemasi ansiota. Uusien mahdollisuuksien tutkiminen saattaa edellyttää matkaa, josta olet aiemmin voinut vain uneksia. Ole utelias ja rohkea, niin voit voittaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Yrittääkö joku pidätellä sinua? Koeta löytää mahdollisimman diplomaattinen keino selvitä tilanteesta. Etene pienin askelin. Voit myös yrittää kiinnittää toisen huomion johonkin muuhun. Ole ystävällinen ja käytä viehätysvoimaasi ja älyäsi hyväksesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Eräässä tilanteessa kaikki ei ole sitä miltä näyttää, eikä elämä tunnu olevan enää kaikin puolin tasapainossa. Ehkä teet asioiden eteen enemmän kuin sinun pitäisi? Saat tukea ystäviltä, jotka ulkopuolisina näkevät tilanteen selkeämmin.

Lue myös

Suosittelemme