Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 5.–11.5.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Härkä 20.4.–20.5.

Monet asiat tuntuvat loksahtavan nyt paikoilleen. Suunnitelmasi alkavat edistyä, joissain tapauksissa ystäviesi avustuksella ja joissain hyvän onnesi ansiosta. Olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Positiivinen vire tuo uutta pontta elämääsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ystävyys tai orastava romanssi saa nyt uutta puhtia. Pystyt myös edistämään kunnianhimoisia suunnitelmiasi. Älä aliarvioi kohtalon merkitystä tai intuitiota, sillä molemmat voivat tarjota tilaisuuksia, joita on vain harvoin tarjolla.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisitko tehdä vaikutuksen tärkeässä asemassa oleviin ihmisiin? Tällä jaksolla saatat solmia suhteita, jotka valmistavat tietäsi tulevaan. Sosiaalinen elämä on nyt erityisen vilkasta, mikä voi auttaa sinua myös töihin liittyvissä kuvioissa.

Leijona 23.7.–22.8.

Valmistaudu lupaaviin mahdollisuuksiin, jotka saattavat ilmestyä kuin tyhjästä. Nyt voit sijoittaa tulevaisuuteen astumalla ulos mukavuusalueeltasi ja ottamalla uudet haasteet vastaan. Saatat saada tarjouksen, jota et halua missata.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Venuksen ansiosta rakkauselämäsi saattaa siirtyä kukoistusvaiheeseen, etenkin jos kuviot ovat alkaneet tuntua rutiinilta. Jakso tuo mukanaan positiivisia elementtejä, jotka auttavat sinua omannäköisen tulevaisuuden suunnittelussa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Osaat tehdä oikeita päätöksiä ja pääset lähemmäs tavoitteitasi. Tunnut selviytyvän monista asioista helposti, ja mikäli yllätyksiä on luvassa, osaat käyttää ne hyödyksesi. Uusi tarjous työkuvioissa voi muuttaa elämääsi parempaan suuntaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hakeudut energisten ihmisten seuraan ja huomaat saavasi heiltä voimaa onnellisempaan ja luovempaan olotilaan. Yllättävät tapaamiset voivat poikia uusia mahdollisuuksia, myös rakkauselämässä. Uudenlainen sielunkumppanuus voi odottaa nurkan takana.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko valmis nauttimaan elämästä? Tulevat viikot näyttävät olevan omiaan romanttisille irtiotoille ja luoville projekteille. Myönteinen vire vie tavoitteesi uudelle tasolle. Olet valmis hyödyntämään tarjouk­sen, jota ei kannata ohittaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Spontaanin ja innokkaan asenteesi ansiosta et epäröi toimia saadaksesi haluamasi. Jos olet sinkku, huomaat olevasi haluttua seuraa. Parisuhteessa olevat kauriit ovat uusien, jännittävien seikkailujen edessä. Olet valmis kohtaamaan ja voittamaan haasteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Innostut nyt tuntemattomista poluista. Luvassa on tapahtumia, jotka voivat parantaa elämänlaatuasi ja antaa vapauden toteuttaa suunnitelmiasi. Muutoksen tuulet puhaltavat vauhdilla.

Kalat 19.2.–19.3.

Yllättävät mahdollisuudet hallitsevat tätä positiivista jaksoa, jolloin asiat solahtavat helposti paikoilleen. Tunnet vihdoin meneväsi eteenpäin. Yhteistyön mahdollisuus jonkun kanssa hyödyttää teitä molempia.

Oinas 20.3.–19.4.

Venuksen siirtyminen merkkiisi lisää vetovoimaasi, ja tietyt tekijät voivat vaikuttaa suotuisasti myös raha-asioi­hisi. Saatat rohkaistua tutkailemaan todellisia voimavarojasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X