Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.–12.1.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Tämä jakso on mitä sopivin uuden idean tai työkuvion edistämiseen. Jos mieltäsi kuitenkin vaivaa jokin vielä tärkeämpi asia, käy siihen käsiksi. Kun saat sen selvitettyä, pystyt kanavoimaan energiasi toivomaasi kohteeseen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Raha-asiat näyttävät aiempaa paremmilta. Toisaalta saatat tuhlata enemmän kuin ennen, joten ole tarkkana. Tee pitkän tähtäimen suunnitelma, jota pystyt noudattamaan. Eteesi tulee yllättävä, mutta tervetullut tilaisuus.

Kalat 19.2.–19.3.

Hyvät uutiset näyttävät seuraavan toinen toistaan tulevien kuukausien aikana. Hiertääkö jokin välejäsi erääseen ystävään? Älä anna asian mennä pahemmaksi. Pieni ystävällinen ele voi auttaa korjaamaan tilanteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Luota vaistoosi vuoden alkupuolella. Koeta saattaa loppuun avoimeksi jääneet asiat, niin energiaa vapautuu käyttöösi. Jokin uusi tilaisuus työelämässä voi muuttaa kaiken radikaalisti, jos olet valmis tarttumaan siihen.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet uuden ja jännittävän kehityksen tiellä. Ennen kuin pääset jatkamaan matkaa täydellä vauhdilla, hoida keskeneräisiksi jääneet asiat loppuun. Oletko valmis erottumaan joukosta? Kovan työsi ansiosta se onnistuu.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Vuoden alkupuolella tiimityöskentely kannattaa, sillä saat yhteistyöllä paljon enemmän aikaan kuin työskentelemällä yksin. Jos jokin projekti tuntuu vievän vain aikaa ja rahaa, on tullut aika päästää siitä irti. Ole rohkea ja tähtää korkealle.

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevat kuukaudet näyttävät monin tavoin jännittäviltä. Usko itseesi ja tartu haasteeseen, jota olet miettinyt pitkään. Haluaisitko siirtyä läheisessä suhteessa seuraavalle askelmalle? Hankalan aiheen käsittely yhdessä vie teitä eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Seikkailunhalusi herää henkiin. Vaikka jokin uusi mahdollisuus vaikuttaa haasteelliselta, et epäröi käydä sen kimppuun. Poikkeuksellisen rohkeutesi ansiosta ponnistelusi palkitaan yllättävällä tavalla.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Rakkauselämä korostuu tulevina viikkoina. Sinkuille on luvassa säpinää, ja jos olet parisuhteessa, saatat innostua jostain isosta yhteisestä projektista. Mikäli kaipaat romanssia, hoida ensin loppuun entiset kuviot.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet olevasi valmis tarttumaan uusiin haasteisiin, jotka vievät mukavuusalueesi ulkopuolelle. Koeta puhdistaa mielesi turhista huolista, niin pystyt toimimaan paremmin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Luovuus, romantiikka ja yritteliäisyys nousevat nyt esiin. Otat pieniä riskejä saadaksesi haluamasi. Pidätteleekö jokin asia sinua? Ota asia puheeksi. Tilanteen selvittyä voit suunnata kohti uutta alkua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskityt kotiin ja perheeseen. Saatat innostua miettimään remonttia, muuttoa tai uudenlaista sisustusta. Talousasiat nousevat esiin, mutta niiden kohentaminen vaatii vanhan asian perusteellista käsittelyä.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

 

X