Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.–12.10.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä jaksolla pääset nauttimaan omasta olemassaolostasi, rakastamistasi asioista ja sinulle tärkeistä ihmisistä. Olet parhaimmillasi. Älä menetä tätä tilaisuutta, sillä rakkaus, ystävyyssuhteet ja työelämä näyttävät sinulle parhaat puolensa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pysähdy hetkeksi arvioimaan omaa tilannettasi. Huomaat vaikutusvaltasi kasvavan, ja sanoillasi on entistä enemmän painoarvoa. Käy läpi aikataulusi ja luovu asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Älä unohda pitää huolta itsestäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Keskity asioihisi kunnolla, niin pääset helpommin toivomaasi lopputulokseen. Vaikka olisit jo luopunut toivosta, yllätyt siitä, kuinka nopeasti asiat voivat loksahtaa paikoilleen. Rakkauselämässä on vipinää, ja elämä muutenkin tuntuu keveältä.

Kauris 21.12.–19.1.

Tunnet itsesi aiempaa varmemmaksi siitä, mitä haluat elämässäsi saavuttaa, joten voit vapaasti edetä tavoitteitasi kohti. Kotona vanhat jännitteet saattavat nousta pintaan. Ota asia avoimesti puheeksi, niin tilanne laukeaa pian itsestään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pääset pitkälle, mikäli pystyt ratkaisemaan ongelman, joka on tukkinut tietäsi. Jakso vaikuttaa olevan yhtä juhlaa. Saatat kuulla kauan kaivattuja hyviä uutisia tai saavuttaa jotain, jonka eteen olet tehnyt kovasti töitä. Nauti tästä hetkestä!

Kalat 19.2.–19.3.

Nyt on tilinpäätöksen aika. Päästä irti vanhoista a­sioista, jotka ovat jo tehneet tehtävänsä. Tämä pätee sekä fyysiseen että henkiseen pääomaan. Luopuessasi turhasta tavarasta ja vanhoista kaunoista vapautumisen ja rauhan tunne valtaa sisimpäsi.

Oinas 20.3.–19.4.

Oletko valmis aivan uudenlaiseen ajatteluun? Tuleva viikko voi vaatia sitä. Pyri tekemään asioita entistä luovemmin, niin voit saavuttaa jotain ennennäkemätöntä. Unohda pinttyneet ja väsähtäneet tapasi toimia, niin uudistuminen voi alkaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko saada läheisen suhteen takaisin raiteilleen? Jos välinne ovat olleet räjähdysherkät viime aikoina, tilanne voi nyt vähitellen muuttua. Syvällinen keskustelu voisi auttaa teitä eteenpäin. Tämä vaatii molemminpuolista rehellisyyttä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulla on enemmän voimia kuin uskotkaan, ja voit päästä irti tukalasta tilanteesta. Keskitä huomiosi lopputulokseen ja tee töitä päämääräsi eteen, niin saavutat haluamasi läpimurron. Ole periksiantamaton.

Rapu 21.6.–22.7.

Ole erityisen huolellinen mahdollisten sopimusten ja neuvottelujen suhteen. Tarkista taustatiedot, esitä kysymyksiä ja huolehdi, että kaikki on kirjattu ylös. Viikonloppuna saatat olla huomion keskipisteenä, joten valmistaudu erottumaan joukosta.

Leijona 23.7.–22.8.

Orastava suhde voi vakavoitua ja johtaa aina vain läheisempään yhteyteen. Älä yritä pakottaa toista tai kiirehtiä eteenpäin. Anna tilanteen kehittyä omalla painollaan. Samanmielisten seura voi houkuttaa, mutta varo henkistä tylsistymistä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos olet kokenut äskettäin jonkun takaiskun, tilanne alkaa nyt muuttua paremmaksi. Vapaudut vähitellen kokemastasi uhasta ja löydät vastauksia mieltäsi vaivanneisiin asioihin. Päästä irti asioista, jotka turhaan pidättelevät sinua.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X