Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.-12.7.

5.7.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Nyt kun sinulla on enemmän vapaa-aikaa, myös sosiaalinen elämä saa uutta vauhtia. Rakkaimpasi näyttää tarvitsevan vakuuttelua, että asiat, joiden parissa nyt puuhastelet, koituvat myös hänen parhaakseen. Viikonloppuna pääset nauttimaan myös muista läheisistä ihmissuhteistasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Talousasiat ja erilaiset sopimukset vaativat huomiotasi. Yritä hoitaa ne kuntoon mahdollisimman pian, sillä mitä kauemmin odotat, sitä monimutkaisemmiksi ja kalliimmiksi asiat voivat muuttua. Tarkista mahdolliset matkavaraukset, älä jätä mitään sattuman varaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Valloittava uusi tuttavuus saa kasvosi hehkumaan, ja tunnette suurta vetovoimaa toisianne kohtaan. Vältä ihmisiä, jotka rohkaisevat sinua ottamaan taloudellisen riskin. On olemassa suuri mahdollisuus, ettei sinun etusi ole päällimmäisenä heidän mielessään.

Vaaka 23.9.–22.10.

Valmistele huolella asia, josta haluat kertoa esimiehellesi. Kysy kokeneemmalta neuvoa, kuinka tilannetta kannattaa käsitellä. Älä ainakaan kritisoi toisia. Yleensä työn ja huvin yhdistäminen onnistuu sinulta, mutta tällä kertaa siihen ei ehkä kannata turvautua.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Yritä välttää muutoksia lomasuunnitelmissasi. Pysy rauhallisena, sillä jos hössötät liikaa, pienet ongelmat muuttuvat suuriksi. Viikonloppuna asiat löytävät taas mielessäsi tasapainon. Usko pois, että sinua rakastetaan enemmän kuin kuvittelitkaan. Uskalla ottaa asiasta selvää.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko aikeissa esittää eräälle ehdotuksen? Varo vääränlaista sävyä, ettei koko homma muutu farssiksi. Muista, että kahdenkeskeiset keskustelut on hyvä käydä tavallista intiimimmässä paikassa. Sinua viime vuonna tukenut henkilö on varmaan ansainnut arvoisensa kohtelun.

Kauris 21.12.–19.1.

Tällä jaksolla saatat helposti tehdä hätiköityjä päätöksiä, joten ota rauhallisesti. Oletko tehnyt jonkinlaisen hakemuksen? Pidä vastausta merkkinä siitä, kuinka asioiden pitää mennä. Ehkä valitset kokonaan uuden suunnan, sillä vaihtoehdot tuntuvat houkuttelevilta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat kirjaimellisesti kompastua kiinnostavaan henkilöön. Ota tilaisuus vastaan sellaisena kuin se tulee. Työpaikkaromanssia ei voi kokonaan sulkea pois laskuista, mutta älä flirttaile, ellet tarkoita sitä. Ole maltillinen rahankäytössä, älä ryhdy suin päin mihinkään.

Kalat 19.2.–19.3.

Tuntuuko sinusta joskus, ettet ole enää ajan tasalla? Sinulla voi olla paljon kiinni otettavaa. Nauti täysillä siitä, että eräs, joka on ollut kuin piikki lihassasi, on muuttanut mielipidettään. On teidän molempien etu, että voitte vihdoin haudata sotakirveen.

Oinas 20.3.–19.4.

Älä kritisoi kenenkään toisen ponnisteluja toteuttaessasi omia ideoitasi. Intohimot voivat roihuta tällä viikolla, joten mieti tarkkaan ennen kuin arvostelet ketään ympärilläsi. Keskustelut tulevaisuuden suunnitelmista lähentävät sinua ja kumppaniasi. Hän ymmärtää tarpeesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Liialliset kotityöt saattavat rasittaa sinua. Nautit kun tunnet itsesi tarpeelliseksi, mutta liika on aina liikaa. Saat hyviä uutisia rahatilanteen suhteen, luultavasti vuodenvaihteessa tekemäsi päätöksen ansiosta. Joskus ylimääräinen vaivannäkö kannattaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Oletko riitaantunut jonkun kanssa ja nyt kadut sitä? Tällä viikolla saat mahdollisuuden hoitaa asia kuntoon. Viehätysvoima ja karisma vievät sinua pitkälle, ja mitä enemmän käytät niitä, sen voimakkaammin ne tehoavat. Raha-asiat näyttävät kehittyvän oikeaan suuntaan.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Lue myös

Suosittelemme