Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.-12.8.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Leijona 23.7.–22.8.

Olet nauttinut jollain tasolla kaikesta viime aikoina saamastasi huomiosta, vaikka osa siitä olisikin tullut vääristä syistä. Kenties tämä saa sinut huomaamaan, mitä jokapäiväisestä elämästäsi puuttuu. Yritä selvittää, mikä tekee sinusta juuri sinut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yritä vapautua turhista paineista ja nauttia enemmän arjen iloista. Jotkut asiat voivat jäädä ratkaisematta, mutta niiden kanssa voi oppia elämään. Voisitko aloittaa jonkin uuden asian aivan alusta? Sinulla voi olla vähän hävittävää, mutta paljon voitettavaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Taiteellinen ja henkinen puolesi on alkanut elpyä. Tuntuuko se jännittävältä vai liian haastavalta? Mieti tarkkaan ennen kuin luovutat, sillä teet työtä parhaiten pienen paineen alla. Hakeudu samanhenkisten ihmisten seuraan löytääksesi uuden alun.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joudutko tekemään muutoksia jonkin aiemmin tapahtuneen asian vuoksi? Tarkasteletpa asiaa miltä kantilta tahansa, menet kuitenkin eteenpäin. Pieni viivästys tarjoaa mahdollisuuden hienosäätöön. Se säästää sekä aikaa että rahaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mieti ennen kuin puhut, niin teet itsellesi palveluksen. Väärä sananvalinta voi johtaa epäonnistumiseen. Joskus on vaikea nähdä eroa typeryyden ja rohkeuden välillä. Kulman takana voi odottaa jotakin yhtä hyvää, mikä on paljon helpompi saavuttaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Työ- ja raha-asiat voivat viedä aikaasi siinä määrin, että läheiset saattavat tuntea itsensä laiminlyödyiksi. Juuri nyt kannattaisi rentoutua ja kerätä voimia tulevaa varten. Raha on toki tärkeää, mutta niin on yhdessä perheen ja ystävien kanssa vietetty aikakin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko menettänyt tuntuman siitä, kuka oikein olet? Saatat tietää, minne olet menossa, mutta oletko yhä se sama ihminen, joka aloitti matkan? Ajan lisäksi myös kokemukset muuttavat meitä. Anna menneiden olla ja luota enemmän itseesi.

Kalat 19.2.–19.3.

Liian rauhallinen meno voi kyllästyttää, mutta et nauti myöskään kovasta hälinästä. Päästäksesi eteenpäin koeta sulkea ympäröivä maailma mielestäsi ja keskity sisimpääsi. Kuuntele musiikkia, lue kirjaa tai tee jotain muuta mieltäsi rauhoittavaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Asioiden eteneminen voi väliaikaisesti hidastua, mutta pysy positiivisena. Hankalien tilanteiden hoidossa on käyttöä kekseliäille ideoillesi. Etenkin työelämässä uusille ajatuksille on tilaa, ja ne voivat vahvistaa asemaasi entisestään.

Härkä 20.4.–20.5.

Tapahtumien yllättävä käänne suosii toisia, kun taas toisille se voi olla epäedullinen. Saatat kuulua onnekkaiden joukkoon, mikäli toimit viisaasti ja nopeasti. Vaatii paljon aivotyötä ja positiivista energiaa, että osut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saat apua ystäviltä uusien ideoiden toteuttamiseen. Mielesi täyttää vapaudentunne, kun pystyt jättämään taaksesi asioita, jotka ovat rajoittaneet luovuuttasi. Haluat kuitenkin tietää, mitä toiset suunnittelevat, jotta pysyisit yhden askeleen edellä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jokapäiväisten rutiinien järjestely vaatii nyt sovittelua. Älä kuitenkaan luovu omasta vapaa-ajastasi tai lomasta. Vaikka tuntisit itsesi korvaamattomaksi, sinusta ei ole yliväsyneenä mitään hyötyä kenellekään. Huomioi välillä myös omat tarpeesi.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X