Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.5.−12.5.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus rentoutua, joten nauti täysin siemauksin. Samalla saat muistutuksen siitä, millaista elämä oli ennen koronarajoituksia. Vanhempi sukulainen kaipaa seuraasi, millä voi olla lopulta monenlaisia yllättäviä seurauksia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Energisyytesi kasvaessa huomaat, kuinka paljon olet joutunut viime aikoina rajoittamaan itseäsi. Aluksi voi olla vaikeaa rentoutua ja löytää tasapaino. Jotkut ystävistäsi saattavat olla vielä alamaissa. Auttamalla heitä voit auttaa myös itseäsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko olosi rauhattomaksi? Kärsimätön olotila on tuttu monille kaikkien näiden muutosten keskellä. Onneksi turhautuneisuus alkaa helpottaa vähitellen, ja pääset taas vauhtiin. Edistymisesi inspiroi myös läheisiäsi jatkamaan eteenpäin.

Leijona 23.7.–22.8.

Sisälläsi on myllertänyt viime aikoina. Kerro toisille tarkkaan, mitä odotat heiltä, niin pääset rauhassa pohtimaan omaa tilannettasi. Ilmassa on paljon kysymyksiä, jotka askarruttavat mieltäsi. Anna itsellesi kunnolla aikaa asioiden läpikäymiseen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla riittää tekemistä, mutta hoida yksi asia kerrallaan. Ajattelematon toiminta voisi tulla kalliiksi. Harkitsemalla tarkkaan liikkeitäsi etenet parhaiten kohti tavoitteitasi. Älä käyttäydy epäkohteliaasti, jos joku läheinen kaipaa huomiotasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Edessäsi on monia vaihtoehtoisia reittejä, mutta nyt kannattaa valita niistä helpoimmat. Hakeudu sellaisten ihmisten joukkoon, joista saat energiaa. Erään läheisen auttaminen tuo myös elämääsi uutta sisältöä. Pyri määrätietoisesti kohti tavoitteitasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Monet asiat vaativat nyt huomio­tasi. Hoida ensin tarkempaa tarkastelua kaipaavat tehtävät, mutta älä unohda asioita, joista saat iloa. Kaiken ei tarvitse olla yhtä puurtamista päästäksesi eteenpäin. Kokemusten jakaminen ystävän kanssa voi olla antoisaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Satunnainen kommentti pistää sinut pohtimaan asioita, jotka saavat mielikuvituksesi liikkeelle. Pyörittele erilaisia kuvioita mielessäsi, sillä siitä voi kehkeytyä jotain uutta ja tavoittelemisen arvoista. Vaali hyvinvointiasi ulkoilemalla ja lepäämällä riittävästi.

Kauris 21.12. –19.1.

Luota enemmän itseesi. Pian huomaat, miten paljon asenteesi voi vaikuttaa tapaasi toimia. Keskity omiin tavoitteisiisi, sillä se on ainoa keino edetä. Saatat turhautua, jos asiat eivät etene toivomallasi tavalla. Älä kuitenkaan katso eiliseen vaan huomiseen.

Vesimies 20.1.-18.2.

Älä anna energian- tai ajanpuutteen vaikuttaa mielikuvituksesi voimaan. Jaa ajatuksia ystävien ja kollegojen kesken. Ideoiden pallottelu voi olla hauskaa ja antoisaa puuhaa. Ota kaikki irti tästä luovan ajattelun viikosta. Inspiroidu!

Kalat 19.2.–19.3.

Meissä kaikissa on jotain todella erityistä, mutta meidän täytyy vain koettaa löytää se. Tässä kuussa ohitsesi sujahtelee mahtavia ideoita, joten ole valmiina nappaamaan se oikea, joka voi johtaa hienoon lopputulokseen. Sinulla ei ole mitään hävittävää.

Oinas 20.3.–19.4.

Kaikki asiat eivät ole samalla viivalla, joten koeta löytää niille tärkeysjärjestys. Mieti, mitä vaikutuksia eri toimintatavoilla on tulevaisuutesi kannalta, niin sinun on helpompi valita oikea polku eri vaihtoehtojen välillä.

X