Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.–13.10.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko valmis kääntämään uuden lehden ja toteuttamaan unelmasi? Jakson keskivaiheilla edistyt taatusti. Sinulla on paljon sanottavaa. Älä yritä olla liian kiltti, sillä ihmiset arvostavat rehellisyyttä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tämä jakso voi osoittautua käännekohdaksi, sillä inspiroidut tekemään jotakin toivottomalta vaikuttavalle tilanteelle. Kenties jonkun sanat toimivat katalysaattorina ja rohkaistut ilmaisemaan mielipiteesi. Sisäinen voimasi kääntyy voitoksesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sosiaalinen elämäsi on entistä vilkkaampaa, ja löydät helposti samanmielisten ihmisten seuraa. Puuttuuko rakkauselämästäsi potkua? Venus siirtyy merkkiisi, joten nyt on oiva hetki tavata uusia ihmisiä tai viettää laatuaikaa kumppanisi kanssa kokeillen jotain uutta yhdessä.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt kannattaa ottaa askel kohti suurta unelmaasi. Jos haluat näyttää taitosi, tee se heti, ja vaikutus on taattu. Ole kuitenkin kiltti itsellesi, sillä oman hyvinvointisi myötä kaikki tuntuu helpommalta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin uusi tilaisuus voi vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tällä kertaa se todellakin on sitä. Yllätykseksesi huomaat, mitä kaikkea sinulle on tarjolla. Älä mieti liian pitkään, ettei tarjous mene sivu suun.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluat saada jonkin asian painamasta mieltäsi, ja nyt siihen tarjoutuu tilaisuus. Älä esitä toisille voivasi hyvin, jos kaikki ei ole kunnossa. Kun kerrot avoimesti tilanteesta, asia ei tunnu enää niin pahalta. Itse asiassa olet suorastaan helpottunut.

Oinas 20.3.–19.4.

Nyt kannattaa puhdistaa ilmaa ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Haluat puhua suusi puhtaaksi ja sanoa asiat niin kuin ne ovat. Tämä inspiroi myös läheisiäsi rehellisyyteen, minkä ansiosta yhteistyö on tehokkaampaa ja antoisampaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin uusi mahdollisuus saattaa ilmaantua eteesi, ja sinulle tarjoutuu tilaisuus ottaa ensimmäinen askel, jos olet valmis. Haluat jostain syystä piilottaa tunteesi eräältä, mutta et pysty todennäköisesti huijaamaan häntä kovinkaan kauan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Vaikka jokin idea tuntuisi hyvältä, ole kärsivällinen, sillä juuri nyt tulokset eivät olisi parhaita mahdollisia. Rakkauselämäsi saa uutta virtaa, kun uskallat olla avoin tunteistasi. Kenties tunnet, että saat vastakaikua.

Rapu 21.6.–22.7.

Elämännälkäsi on kasvamassa. Se ei ole huono asia, sillä rohkaistut poistumaan mukavuusalueeltasi ja olet valmis uuteen. Älä silti pakota itseäsi toimimaan, vaan anna asioiden kehittyä omalla painollaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Ideoita ja mahdollisuuksia riittää, mutta sinun on valittava viisaasti. Tulevien päivien aikana tekemäsi pienetkin päätökset summautuvat, mikä voi joko auttaa tai hankaloittaa asioita. Ole valppaana saavuttaaksesi toivomasi lopputuloksen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Hakeudut samalla aaltopituudella olevien ihmisten seuraan. Se toimii, mutta toisaalta haluat asettaa myös rajoja. Kun jokainen tietää oman asemansa, asiat sujuvat kuin itsestään. Luota arvostelukykyysi ja vaistoihisi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X