Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.-13.12.

5.12.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet elementissäsi tällä jaksolla, ja monet tuntevat kummasti vetoa sinua ja myös ideoitasi kohtaan. Aika on otollinen erilaisille investoinneille tai uusille kuvioille työelämässä. Työn ja huvin yhdistäminen tuntuu nyt luontevalta. Toteuta rohkeasti visioitasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Oletko positiivisella ja dynaamisella tuulella? Sinun sietäisi olla, sillä pystyt helposti luomaan ympärillesi erityisen innostavan ilmapiirin. Ole oma itsesi ja kuuntele huolella toisten tarpeita.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vahvan päättäväisyytesi ansiosta elät luovaa ja yhteistyökykyistä kautta. Ellet sinä itse voi uskoa suunnitelmaasi, niin kuka sen tekisi? Saatat joutua käymään läpi mennyttä, jotta saisit kaiken irti uudesta projektista. On jännittävää nähdä vanhan unelman heräävän eloon.

Kalat 19.2.–19.3.

Viime viikon laiskottelu voi tietää kiireisiä päiviä. Koeta pysyä terävänä henkisesti ja fyysisesti. Vaikka olisit turhautunut tilanteeseen, täytyy sinun hillitä kommenttejasi. Se ei ole aina helppoa, sillä asiat pitää kuitenkin saada hoidettua. Huomenna on onneksi uusi päivä.

Oinas 20.3.–19.4.

Ole tarkkana kaikenlaisessa kommunikoinnissa. Sinut voi helposti käsittää väärin, etenkin jos vastapuoli ei kuuntele tarkkaan. Viikonloppuna tapaamasi henkilö on hurmaava ja innostava. Ehkä viileähkö asenteesi aiemmassa tapaamisessa on saanut hänet empimään.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin päätös mietityttää sinua tällä hetkellä. Luultavasti on parempi viivytellä kuin rynnätä suoraan eteenpäin. Joustavuudella on etunsa. Joku menneisyydestä ottaa sinuun yhteyttä. Mitä mieltä olet asiasta? Annatko vähäpätöisen asian vaikuttaa reaktioosi?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Luultavasti haluaisit nyt viettää enemmän aikaa kotona, mutta siitä ei ole oikein mitään hyötyä. Pääsi taitaa olla välillä pilvissä, ja vasta viikonloppuna asiat tuntuvat selkenevän. Toisaalta silloin romanttinen tapaaminen saa mielikuvituksesi uudelleen liikkeelle.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaudessa sinun täytyy nyt itse toimia aktiivisesti. Lopputulos riippuu sinnikkyydestäsi. Loppujaksoa leimaavat neuvottelut, keskustelut ja päätökset. Esiinny itsevarmasti sinua ylemmässä asemassa olevien keskuudessa.

Leijona 23.7.–22.8.

Et ole kaikkein energisimmällä tuulella. Askel taaksepäin voi kuitenkin olla kaksi eteen, jos saat siitä uutta puhtia. Nyt ei ehkä ole paras hetki toimia, mutta sinulle tarjoutuu aikaa ajatella asioita kunnolla läpi. Pienetkin parannukset voivat tehdä elämäsi helpommaksi jatkossa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Keskity tärkeisiin päätöksiin, sillä tilanne voi muuttua hankalammaksi pikkuhiljaa. Edistystä tapahtuu, mutta sinun pitää olla kärsivällinen. Ole malttavainen, sillä tilaisuutesi voi tulla yllättäen aivan uudessa muodossa. Tee parhaasi ja koeta rentoutua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Haluat saada paljon aikaiseksi ja koetat houkutella myös toisia innostumaan. Työelämä vaatii sinulta paljon, joten yritä tehdä kaikki sääntöjen mukaan, vaikka olisit kiireinen. Rahatilanne ei kohene nyt nopeilla ratkaisuilla, vaan toimi pitkällä tähtäimellä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Haluaisit ilmaista itseäsi suoraan, mutta yritä hillitä itseäsi, kunnes tilanne ja henkilö ovat oikeat. Liika hermoilu tai äkkipikaisuus saattaisivat loukata läheisiäsi. Koeta olla ymmärtäväinen ja hellä kumppaniasi kohtaan, vain siten saavutat hänen luottamuksensa.

Lue myös

Suosittelemme