Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.-13.5.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Muutokset tavassasi suhtautua elämään tapahtuvat luonnollisesti. Nykyisessä tilanteessa sinulla on enemmän aikaa pohtia tulevaisuutta. Tilanne ei ole mitenkään tylsä, etenkin kun asiaan voi liittyä joku erityinen ihminen, johon voit nyt tutustua paremmin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tee kaksi listaa. Laita toiseen asiat, jotka haluat poistaa elämästäsi ja toiseen asiat, jotka haluat pitää ennallaan tai saavuttaa. Näin etenet oikeaan suuntaan. Hämmentynyt mielesi alkaa tuntua kirkkaammalta. Kenties muutat suuntaa?

Rapu 21.6.–22.7.

Tuntuuko sinusta, että toiset etsivät sinusta suunnannäyttäjää? Vai tarvitsevatko he henkistä tukea? Sinulla ei varmaan ole vastauksia kaikkiin kysymyksiin, mutta loogisella päättelykyvylläsi pärjäät pitkälle. Samalla jotkut omat ongelmasi ratkeavat.

Leijona 23.7.–22.8.

Ilmapiiri ympärilläsi muuttuu, mutta et ole varma, mihin se johtaa. Mieti tarjolla olevia vaihtoehtoja. Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa asioita elämässäsi. Eräs, jota autoit äskettäin, haluaa osoittaa kiitollisuuttaan tavalla, joka yllättää sinut.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko saanut tarpeeksesi nykytilanteesta? Nyt tarvitaan kärsivällisyyttä enemmän kuin koskaan ennen. Se ei varmasti tule olemaan helppoa sosiaaliselle luonteellesi. Toiset saattavat jopa odottaa, että pidät yllä järjestystä ja näytät hyvää esimerkkiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jokin itseluottamustasi vahvistanut asia vaikuttaa sinuun edelleen voimakkaasti. Kykysi tukea muita on ollut hyödyllinen taito viime aikoina. Vaali hetkiä, jolloin voit rauhassa tutkia omia tunteitasi. Hemmottele itseäsi, sillä olet todella ansainnut sen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tiedät, mikä on elämässäsi tärkeää, ja olet oppinut pitämään siitä huolta. Muista kuitenkin kaiken keskellä huolehtia myös itsestäsi, ettet venytä hermojasi äärirajoille. Vaikka haluat yleensä kontrolloida kaikkea, täytyy sinun nyt tehdä kompromisseja.

Jousimies 22.11.–20.12.

Liiallinen vastuuntunto voi uuvuttaa sinut. Aseta terveytesi ja hyvinvointisi nyt etusijalle. Tee muutaman päivän ajan jotain, mikä rentouttaa ja auttaa kiireen tunteen hallinnassa. Kun rakastat ensin itseäsi, voit auttaa paremmin muita.

Kauris 21.12.–19.1.

Tuntuuko siltä, että viimeisetkin voimasi ovat hiipumassa? Et voi auttaa kaikkia kaikessa. Pidät itsesi kunnossa, kun välillä teet joitain omia juttujasi. Silloin mielesi rauhoittuu. Anna toisten hoitaa taas vaihteeksi heidän omat tehtävänsä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Mietitkö välillä, että olet viime kuukausina ollut kuin nuorallakävelijä? Nyt sinun täytyy oman itsesi vuoksi katsoa eteenpäin. Asiat muuttuvat, ja kohta tunnet jalkojesi alla tutun, tukevan maanpinnan. Vai eikö mikään tunnu enää oikein samalta?

Kalat 19.2.–19.3.

Mahdollisuus tehdä jotain uutta lähitulevaisuudessa voi tuntua vähän pelottavalta. Saatat epäröidä, sillä monet asiat vaikuttavat vielä epäselviltä. Usko enemmän itseesi. Jotkut tilanteet ovat ainutkertaisia, joten ole valmiina tarttumaan hetkeen.

Oinas 20.3.–19.4.

Muiden vanavedessä kulkeminen ei taida olla sinun juttusi, vaikka juuri nyt ei olekaan kovin paljon vaihtoehtoja. Usko kuitenkin tulevaan. Mahdollisuutesi tulee vielä, joten varaudu ajoissa. Läheinen ihmissuhde näyttää etenevän nopeammin kuin odotit.

X