Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.-13.6.

6.6.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Et tiedä, mitä sinun pitäisi ajatella tietystä henkilöstä tai tilanteesta. Kerro mietteistäsi läheisillesi, sillä heillä voi olla asiasta tasapainoisempi kuva. Saatat reagoida kovin tunteellisesti, jos olet liian sotkeentunut asiaan. Kärsivällisyys auttaa löytämään vastauksen.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluaisit puhua suusi puhtaaksi. On olemassa riski, että tunteiden käydessä kuumina sanot ensimmäisen mielessäsi olevan asian. Yritä pidätellä itseäsi. Tulevina päivinä saatat huomata, että tilanne muuttuu yllättäen ilman että sinun täytyy puuttua asiaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Voit aloittaa jakson kahdella eri tavalla: joko kuuntelemalla negatiivisia tai positiivisia kommentteja. Päätös on hyvin pitkälle sinun omasi. Jakson keskivaiheilla joku ehdottaa sinulle jonkinlaista irrottelua. Eikö se ole juuri sitä, mitä tarvitset tällä hetkellä?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kun etsit uusia kokemuksia tällä viikolla, valmistaudu välttelemään negatiivisia ihmisiä. Heidän tunteensa ja tarpeensa eivät vastaa omiasi. Kenties he haluaisivat olla sinun asemassasi? Kateus ei saa estää sinua pitämästä hauskaa. Ansaitset mennä eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet ollut uskollinen tietylle ihanteelle pidemmän aikaa, mutta nyt olet saattanut tulla toisiin ajatuksiin. Ehkä aika on ajanut tämän katsomuksen ohitse. Toisaalta pieni epäröinti voi terävöittää ajatuksiasi. Sitoudu täysillä suunnitelmiin, jotka tähtäävät tulevaisuuteesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Joskus tuntuu, että sinua vedetään eri suuntiin. Oletko kyllästynyt siihen, että toiset yrittävät kertoa, mitä sinun pitäisi ajatella ja tehdä? Vaikka sinut tunnetaan tarkkana tyyppinä, on sinulla myös pehmeä puolesi. Jotkut voivat yrittää käyttää sitä hyväkseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tuntuuko sinusta, että elät elämääsi toisten hyväksi? Joskus se on ihan ok, mutta liika on aina liikaa. Voisit aivan hyvin tehdä täyskäännöksen ja elää välillä itsellesi. Älä tunne syyllisyyttä. Vapauta energiasi ja suuntaa siitä siivu oman rakkautesi eteen.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet hyvä ratkaisemaan toisten ihmisten ongelmia. Se on varmasti ollut palkitsevaa, mutta viime aikoina olet näyttänyt suorastaan vajoavan niihin. Onneksi pystyt jatkossa jakamaan aikasi paremmin itsellesi ja muille. Loppuunpalaminen ei auta ketään, joten lataa välillä akkujasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Onneksi olet nyt ymmärtänyt, ettet voi aina olla toisille kaikki kaikessa. Energiatasosi pitäisi palautua vähitellen ennalleen. Liika yrittäminen aiheuttaa vain päänsärkyä. Pidä jatkossa hauskaa ja tapaa uusia ihmisiä. Ruoki aivojasi, mutta vältä liikarasitusta.

Kalat 19.2.–19.3.

Tällä jaksolla sinun piti keskittyä itseesi, mutta joutavat asiat ja ihmiset tuppaavat häiritsemään sinua. Älä stressaa. Kerro heille, kuinka asia ratkaistaan, ja anna heidän sitten pärjätä omineen. Läheiset ihmiset ymmärtävät tarpeesi viettää aikaa itseksesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Hiljaisempi viikko antaa mielellesi mahdollisuuden rauhoittua. Ahkerana ihmisenä toimettomuus voi tuntua sinusta oudolta, mutta koeta hiljentää tahtia. Nauti täysin siemauksin rauhallisesta yhteiselosta läheisten kanssa ja elä enemmän tässä hetkessä.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin asia lähelläsi on tullut tiensä päähän. Elämässä on alkuja ja loppuja, ja olet nyt muutosten ja uusien mahdollisuuksien äärellä. Erään kertoessa sinulle ongelmistaan huomaat itse kokeneesi joskus saman. Surullisista muistoista huolimatta pystyt auttamaan häntä.

Lue myös

Suosittelemme