Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 7.-13.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Korkea energiatasosi pistää vauhtia suunnitelmiisi. Mieti asioita kuitenkin kaikessa rauhassa, ettet innostu liikaa. Sinulta odotetaan nyt kompromisseja ja joustavuutta. Joskus emme voi mitään vihantunteille, mutta tällä jaksolla ne eivät auta sinua yhtään eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakso on kaksijakoinen, sillä haluat sekä kontrolloida että antaa toisten ottaa ohjakset käsiinsä. Nyt haluat elää vain tässä hetkessä. Älä unohda kertoa muille toiveistasi, sillä joskus voi tuntua hauskalta, kun pystyy olemaan avoin ja rehellinen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Vaikka kuuntelet nyt vaistojasi, älä anna haaveellisen ilmapiirin johdattaa sinua epäkäytännöllisiin ratkaisuihin. Pystyt ratkomaan omia ja toisten ongelmia. Tiedät, ettei elämä ole aina täydellistä, mutta saat toiset tuntemaan itsensä paremmiksi ihmisiksi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pyri joustavuuteen ja ole valmis kuuntelemaan toisia. Näin saat enemmän irti useimmista keskusteluista. Jännittynyt ilmapiiri kevenee kummasti, kun kerrot toisille avoimesti tunteistasi. Pidättyväisyys ei kuulu luonteenpiirteisiisi. Suunnittele viikonlopuksi jotain hauskaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Sosiaalinen elämäsi on tällä jaksolla mallillaan, mikä ei voi olla vaikuttamatta positiivisesti mielialaasi ja suhtautumiseesi työhön. Fyysinen aktiivisuus herättää intohimosi moniin eri asioihin. Elämässäsi on kyllä rakkautta, mutta joinakin päivinä se vaatii tavallista enemmän työtä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pyrkimyksesi vastuun kantamiseen tietyssä tilanteessa ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Pääset kuitenkin haluamaasi lopputulokseen, kun toimit yhteistyössä kannustavien ja samanhenkisten ihmisten kanssa. Luottamuksellinen ilmapiiri synnyttää turvallisuuden tunteen.

Kalat 19.2.–19.3.

Mene elämässä eteenpäin, mutta tee se omaan tahtiisi. Anna ajan selvittää ajatuksesi ja rentoudu. Elä hetkessä. Oletko kuullut tämän kaiken aiemmin? Kuuntele vaistojasi, sillä ne ohjaavat sinua haluamaasi suuntaan. Uusi tuttavuus osoittautuu lupaavaksi monella eri tavalla.

Oinas 20.3.–19.4.

Venus ja Mars yhdessä saavat vauhtia rakkauselämääsi. Pitkäaikaiset erimielisyydet pulpahtavat taas esiin ja vaativat käsittelyä. Huomaat, että teot puhuvat paremmin kuin sanat. Nyt kannattaa panostaa kodin kunnostamiseen ja uusiin suunnitelmiin. Ole rohkea!

Härkä 20.4.–20.5.

Kotona kaikki vaikuttaa sujuvan hyvin ja hyvät uutiset kohentavat mielialaasi entisestään. Ole tarkka raha-asioissa. Pidä huolta, että kukaan ei pääse hyötymään epäoikeudenmukaisesti talousasioissa. Suunnittele viikonlopuksi yhteistä toimintaa koko perheelle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Unohda aiemmat ongelmat suhteessasi ja yritä omaksua uudenlainen asenne. Menneisyyden ei pitäisi antaa vaikuttaa nykyhetkeen, ellei sillä ole jotain merkityksellistä annettavaa. Mitä rakkaasi haluaa nyt? Saatat haluta sitä itse muutaman kuukauden päästä. Ole avoimin mielin.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritä luottaa enemmän vaistoihisi. Älä välitä niin paljon siitä, mitä toiset ajattelevat. Kiinnitä huomiota raha-asioihin, jotta vältyt ikäviltä ongelmilta myöhemmin. Tässä tilanteessa on tärkeintä kunnon organisointi. Käytä älyäsi, sillä se on nyt huippukunnossa.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakson yllättävän rauhallinen alku ei oikein valmista sinua tuleviin tapahtumiin. Saat kuitenkin tukea läheiseltäsi, joka auttaa sinua tekemään päätöksiä silloin, kun oma päättäväisyytesi tuntuu olevan kadoksissa. Rakkauselämän yllättävät uutiset näyttävät jatkuvan.

X