Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.10.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämäsi vaikuttaa olevan täynnä mullistuksia. Yhtenä hetkenä olet valtavan innostunut ja toisena epäilet kaikkea. Herkkänä ihmisenä mielialanvaihdokset eivät ole sinulle vieraita. Mieti hetki omassa rauhassa, mitä todella haluat ja mitä et.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mietitkö koko ajan toisia ihmisiä ja heidän ongelmiaan? Kovin tyypillistä sinulle. Et voi kuitenkaan ratkaista kaikkien ongelmia. Keskity välillä oman elämäsi kehittämiseen ja elämänmuutoksiin, sillä ne ovat kaivanneet huomiotasi jo jonkin aikaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko kadottanut kunnianhimosi? Onko jokin estänyt sinua saavuttamasta unelmiasi? Koeta löytää vierellesi ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa. Kenties voisitte yhdessä löytää ratkaisuja, jotka auttaisivat eteenpäin. Sinulla on vielä paljon opittavaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Elämäsi näyttää olevan aikamoista ylä- ja alamäkeä. Et taida oikein itsekään tietää, mihin olet menossa. Viime kuukaudet ovat varmaan muuttaneet niin näkökantaasi kuin tavoitteitasikin. Ole joustava, sillä siten voit tulla huomioiduksi, kun asiat muuttuvat.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pysyttele poissa ihmisten välisistä kiistoista. Joku voi yrittää vierittää syyn eräästä virheestä toisen niskoille. Yritä löytää ilonaiheita itsestäsi, älä toisista. Jatka omien taitojesi ja tietojesi kehittämistä ja kohta huomaat olevasi mukana monessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Mieti, miten voisit parantaa suunnitelmaa, jota olet jo alkanut toteuttaa. Ei ole mikään häpeä muuttaa asioita, jos uudet kuviot tuntuvat aiempaa paremmilta. Nyt tekemäsi päätös auttaa tasapainottamaan elämääsi pitkälle tulevaisuuteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Mieti ennen kuin toimit, sillä liika hosuminen saattaa kostautua. Monet asiat hoituvat paremmin, jos ehdit ajatella kunnolla. Kun tiedät olevasi oikeassa, voi olla turhauttavaa, jos toiset ovat eri mieltä. Kärsivällisyys säästää sinut stressiltä.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko luottaa ihmisiin, mutta kokemus kertoo, että ei kannata? Saat houkuttelevan tarjouksen uudelta taholta. Vaikka olisit kiinnostunut siitä, sinun ei tarvitse päättää heti. Tutki yksityiskohtia ja kysy neuvoa. Kaikkien aikomuksena ei ole huijata.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Käytä mielikuvitustasi ja ole optimistinen, niin pääset irti lohduttomista ajatuksista, jotka välillä yrittävät vallata mielesi. Päästä esiin hauska puolesi, sillä toiset kaipaavat ilonaiheita. Positiivinen mielesi voi muuttaa koko ilmapiirin.

Rapu 21.6.–22.7.

Odotatko jotain jännittävää tapahtuvaksi? Onko sinulle luvattu, että asiat muuttuvat entistä paremmiksi? Pidä kiinni ihmisistä, joiden tiedät voivan auttaa sinua eteenpäin. Saatatte löytää yhdessä vastauksen teitä askarruttavaan ongelmaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Joskus ihmiset sanovat hätäpäissään jotain, jota myöhemmin katuvat. Anna eräälle mahdollisuus korjata virheensä. Pidä silmät ja korvat auki, ettei romanttinen ele jäisi sinulta huomaamatta. Pelissä on paljon, sillä voit saada uuden elinikäisen ystävän.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko elänyt päivän kerrallaan etkä uskalla mennä eteenpäin pelätessäsi, että asiat muuttuvat jälleen kerran? Luota siihen, että voit saada elämästä irti paljon enemmän. Kun kerran ihmiset ympärilläsi uskovat itseensä, miksi et itse tekisi samoin?

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X