Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.–14.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat olla pettynyt jonkun toisen käyttäytymiseen ja olet valmis kertomaan sen hänelle. On ehkä kuitenkin parempi pitää suu supussa, sillä tilanne saattaa olla hyvin erilainen parin päivän päästä. Joskus on tärkeää antaa muille uusi mahdollisuus.

Kauris 21.12.–19.1.

Saatat tuntea syyllisyyttä ja epätoivoa, vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Jos jokin asia ei toimi, uskalla myöntää se itsellesi ja käännä huomiosi muualle. Hyväksymällä itsesi voit tarttua uusiin mahdollisuuksiin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tulevalla viikolla voit törmätä tarjoukseen, joka on liian hyvä ohitettavaksi. Älä epäröi ja vetäydy, sillä saattaisit katua sitä. Ystäväsi tukevat sinua, mutta muista myös varata aikaa itsellesi. Meditaatio ja ajatusten kirjoittaminen voivat auttaa sinua löytämään oikean suunnan.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulla menee oikeasti hyvin, mutta saatat ajatella päinvastoin. Ota vastaan kaikki kehut, sillä olet ne ansainnut. Nyt on loistava aika ottaa seuraava askel työelämässä, joten ole tarkkana. Myös sosiaaliseen elämääsi voi tulla säpinää, jos uskallat aloittaa keskustelun.

Oinas 20.3.–19.4.

Saatat epäillä eteesi tullutta loistavaa tilaisuutta ja annat epävarmuuden tunteille valtaa. Älä luovuta. Jokin kohtaaminen lisää välittömästi itseluottamustasi, mikä saa sinut tarttumaan innokkaasti uuteen mahdollisuuteen.

Härkä 20.4.–20.5.

Et ehkä usko itseesi, mutta olet väärässä. Ystäväsi tukevat ja rohkaisevat sinua, jos tunnet olosi epävarmaksi. Eteesi on tulossa suuri mahdollisuus, joten älä arastele vaan tartu siihen!

Kaksoset 21.5.–20.6.

Pysyttelet tarkkana etkä anna kenenkään tulla tiellesi. Ainoa asia, mikä voi estää sinua etenemästä, olet sinä itse. Saat paljon kehuja muilta, mutta älä anna niiden nousta päähäsi. Mieti tarkkaan, mitä teet, jotta et tee turhia virheitä.

Rapu 21.6.–22.7.

Yksi iso ongelma pidättelee sinua. Yritä päästää siitä irti. Huonoon asiaan keskittyminen saa sinut unohtamaan kaiken hyvän. Jokin onnenpotku ja hyvät neuvot saattavat korottaa mielialaasi ja kannustavat sinua tähtäämään korkealle.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat tuntea pelkoa jotakin kohtaan, vaikka siihen ei olisi mitään syytä. Maalailet ehkä kauhukuvia mielessäsi. Uskalla ottaa muihin yhteyttä siitä huolimatta ja saatat huomata asioiden sujuvan mutkattomasti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saat muilta tukea paljon enemmän kuin tiedät, ja alkuviikon tapahtumat todistavat tämän. Tunnet olosi itsevarmaksi, joten nyt on hyvä hetki esitellä omia taitoja muille. Saatat jopa löytää uuden tavan ansaita ylimääräistä rahaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnet ehkä olosi pettyneeksi. Tämä voi johtua siitä, että keskityt liikaa negatiivisiin asioihin etkä näe asioiden hyviä puolia. Ystäväsi rohkaisevat sinua tarkastelemaan asioita uudesta näkökulmasta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mietit, miten voisit pienentää kulujasi. Saat käyttää kykyjäsi ja säästät paljon rahaa tekemällä lahjoja ja kortteja itse. Sinun ei tarvitse käyttää säästöjäsi, kun voit lumota muut omilla taidoillasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X