Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.2.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Teit aikoinaan eräille palveluksen, ja nyt he haluavat korvata sen takaisin. Älä suotta ole vaivautunut. Se on heidän oikeutensa, ja sinun on hyväksyttävä se. Olet luonteeltasi helposti levoton tai huolestunut. Sen vuoksi myös odotuksesi ovat korkealla.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet täynnä energiaa ja mielestäsi voisit jatkaa samaa tahtia loputtomiin. Yritä kuitenkin hidastaa vauhtia, ettet polta itseäsi loppuun. Kaiken kaikkiaan olet tyytyväinen saavutuksiisi. Monet voisivat hukkua moiseen työmäärään, mutta sinä vain nautit.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet vahvasti, kuka olet ja minne olet menossa. Päättämättömyys ärsyttää sinua, joten nautit nyt selkeästä tilanteesta. Voi olla turhauttavaa, jos toiset käyttäytyvät epämääräisesti, mutta he voivat olla luonteeltaan varovaisia. Elä hetkessä ja ole joustava tulevaisuuden suhteen.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nyt et todellakaan jätä asioita puolitiehen. Nopeutesi reagoida uusiin tilanteisiin on hienoa, mutta se voi saada toiset näyttämään laiskoilta ja aloitekyvyttömiltä. Rennompi lähestymistapa tekisi heidän olostaan mukavamman.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluat saada työsi tehtyä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Ajan hukkaaminen ja ylenpalttinen seurustelu kollegojen kanssa eivät kuulu suunnitelmiisi. Vaikka kaikenlaiset keskeytykset harmittavat sinua, yritä olla entistä joustavampi ja kärsivällisempi.

Leijona 23.7.–22.8.

Joudut harmiksesi viivästyttämään jotain kauan odottamaasi asiaa, mutta nyt sinulla on tärkeämpääkin tekemistä. Lakkaa vatvomasta asioita, joille et voi mitään ja keskity siihen, mihin pystyt vaikuttamaan. Tulevina viikkoina sinun täytyy olla päättäväinen, mutta samalla joustava.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kaikki ei suju tällä viikolla niin jouhevasti kuin yleensä. Haluaisit edistää suunnitelmiasi, mutta mikään ei tunnu kovin helpolta. Iloinen olemuksesi ei näytä nyt piristävän toisia. Heillä voi olla omia huolia, joten älä ota sitä henkilökohtaisesti. Tilanne tasoittuu aikanaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tiedät, mitä haluat toisilta, mutta tietävätkö he itse? Et haluaisi keikuttaa venettä, mutta puhuminen näyttää olevan tällä hetkellä ainoa tie eteenpäin. Jotkut voivat yllättyä suoruudestasi. Muuta asennettasi entistä vaativammaksi ja katso, mitä siitä seuraa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Erään väärinkäsityksen selvittyä uusi alku tietyssä suhteessa on täysin mahdollinen. Älä pyöri ympyrää, vaan koeta lähestyä asioita aivan uudesta näkökulmasta. Älä pelkää näyttää tietämättömyyttäsi joissain asioissa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt saat mahdollisuuden parantaa mainettasi ja rahatilannettasi. Tämä on alkua jollekin, minkä olisi pitänyt tapahtua jo aikaa sitten. Odottaminen on voinut kolhia itseluottamustasi, mutta nyt olet omassa elementissäsi. Tartu tilaisuuteen, kun se tulee kohdallesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Kotielämässä tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousee nyt rehellisyys. Kiista saattaa liittyä rahaan. Viimeaikaiset takaiskut ovat voineet lamaannuttaa sinut. Kuinka voisit kohentaa mielialaasi? Katso ympärillesi ja tartu tilaisuuteen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat tavata aivan erityisen ihmisen arkipäiväisen tapahtuman yhteydessä. Tähän vuodenaikaan elämässäsi on romanttinen vaihe. Voisitko yhdistää työn ja huvin tällä jaksolla? Teet mielelläsi kovasti töitä ja nyt saat nauttia työsi tuloksista.

X