Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.3.

7.3.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Ole avoin ja rehellinen läheisesi kanssa. Toiveidesi paljastaminen tekee sinusta entistä viehättävämmän. Yritä välttää mustasukkaisuutta ja ajattele asioita järkevästi ja käytännöllisesti. Koeta tehdä itsellesi selväksi, mitä todella haluat saavuttaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Luvassa on energinen ja intohimoinen jakso. Muista, että antamasi lupaukset tulee pitää tai ainakin hoitaa asiat reilusti. Harkitse tilannettasi tarkkaan ja mieti, voisiko päätöksenteon jättää ensi viikkoon. Nyt on hyvä aika selvittää mahdolliset erimielisyydet.

Härkä 20.4.–20.5.

Rakkaus ja romantiikka ovat nyt pääosassa. Mitä enemmän annat itsestäsi, sitä enemmän myös saat. Jonkinlainen notkahdus saattaa vaikuttaa aluksi vakavalta, joten käsittele sitä sellaisena, mutta lopulta asiat selviävät. Loppujaksosta tulee aiempaa seesteisempi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sekä rakkaus- että työasiat sujuvat tällä viikolla. Asiat etenevät vaikeuksitta, joten nauti tilanteesta ja pidä hauskaa. Avoin lähestymistapa synnyttää ideoita, mutta ratkaisut vaativat kuitenkin vielä työtä. Jokin uusi tuttavuus tuo iloa elämääsi.

Rapu 21.6.–22.7.

Mielessäsi on loistavia ja luovia ideoita. Saatat miettiä, mitä annettavaa sinulla on rakkaudessa. Varmasti paljon enemmän kuin aavistatkaan. Vastuunkantaminen voi mietityttää, mutta mahdollisuus onneen vie voiton. Perheen merkitys korostuu loppujaksosta.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessäsi on jotakin, mitä olet odottanut jo kauan. Se saattaa liittyä rakkauteen tai läheiseen ihmissuhteeseen. Asiat etenevät nopeasti, mutta koeta olla kärsivällinen. Rento luonteesi auttaa sinua, mutta varo heittäytymästä laiskaksi, ettet menetä tilaisuuttasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Käytä viehätysvoimaasi ja sanavalmiuttasi saavuttaaksesi haluamasi. Mieti tarkkaan, mitä toivot, sillä asiat saattavat edistyä nopeasti. Parhaan tuloksen saat osoittamalla innokkuutesi olematta liian päällekäyvä. Se saa toisetkin vakuuttuneiksi asiastasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sosiaalinen elämäsi on vilkasta, mutta valitse seurasi tarkkaan. Ekstraponnistelu on paikallaan, vaikka asiat rullaavat mielesi mukaan. Älä pidä mitään itsestäänselvänä, vaan koeta tehdä aina parhaasi. Saatat tutustua uusiin ihmisiin yllättävässä tilanteessa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinnikkyydestäsi huolimatta jotkut asiat tuntuvat nyt ottavan takapakkia. Älä kuitenkaan ota tätä henkilökohtaisesti vaan säilytä malttisi, etenkin työasioissa. Sitä vastoin rakkauselämäsi saa uutta vauhtia. Suunnitteletko kenties jotakin uutta matkaa?

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko päättänyt kertoa jollekin romanttisista ajatuksistasi? Ole rennon päättäväinen, mutta älä odota vastausta välittömästi. Jotkut saattavat olla vieläkin varovaisempia kuin sinä. Viikonloppu voi tuoda tullessaan rentoa yhdessäoloa ja ulkoilua perheen kanssa.

Kauris 21.12.–19.1.

Mahdollinen orastava romanssi saa nyt uutta potkua. Olosi on optimistinen, mutta vältä turhia riskejä, etenkin raha-asioissa. Luota kykyihisi ja pidä huolta yksityiskohdista, niin saat toiset innostumaan ajatuksistasi. Luota omaan mielipiteeseesi!

Vesimies 20.1.–18.2.

Ilmassa on nyt rakkautta ja haluaisit ilmaista tunteesi. Vaikka olet menossa oikeaan suuntaan, älä anna liian päällekäyvää vaikutelmaa. Käytä hyväksesi viehätysvoimaasi ja huumorintajuasi. Kerro ajatuksistasi, mutta yritä selvittää myös kumppanisi tunteet ja tarpeet.

Suosittelemme