Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.–14.6.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Teet töitä täydellä teholla ja menet kovaa vauhtia eteenpäin. Nyt saattaa kuitenkin olla hyvä hetki tarkastella erästä projektia uudelleen, sillä se ei välttämättä etene aivan suunnitelmien mukaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on meneillään hieman hiljaisempi vaihe. Nyt on hyvä hetki pohtia elämää – haluaisitko muuttaa jotain? Tuleva viikko rohkaisee sinua hyödyntämään kykyjäsi. Sinussa on potentiaalia, älä anna sen mennä hukkaan!

Leijona 23.7.–22.8.

Kaipaako parisuhteesi pientä piristystä? Nyt sinun on aika ottaa ohjat omiin käsiisi ja kokeilla jotain uutta. Tulevana kesänä kannattaa ottaa yhteyttä uusiin ihmisiin ja luoda uusia suhteita.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tulevalla viikolla kannattaa olla kunnianhimoinen. Älä anna kenenkään puhua sinua ympäri ja estää sinua etenemästä. Jos jokin tuntuu oikealta, luota itseesi ja ota askel eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ympärilläsi olevat sosiaaliset ihmiset piristävät elämääsi ja rohkaisevat sinua ottamaan yhteyttä muihin, kanssasi samantyyppisiin ihmisiin. Saat useita mahdollisuuksia astua pois mukavuusalueeltasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viehätysvoimasi on huipussaan, ja muiden voi olla vaikea vastustaa sinua. Nyt on loistava hetki ideoiden toteuttamiselle. Menestyt parhaiten, kun uskallat päästää irti asioista, jotka eivät enää palvele sinua.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinusta huokuu iloinen ja positiivinen energia, ja ihmiset huomaavat, että kanssasi jutteleminen helpottaa heitä. Muiden kanssa keskusteleminen parantaa myös omaa oloasi, joten pidä läheisiisi yhteyttä. Ystävällisyytesi ja avuliaisuutesi palkitaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinun on nyt aika muuttaa rutiineja ja parantaa elämäntyyliäsi. Tuleva viikko rohkaisee sinua muuttamaan ajattelutapaasi ja kehottaa keskittymän olennaiseen. Mieti tarkkaan, millaisia tuloksia haluat saavuttaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Energisten ihmisten seura saattaa edistää rakkauselämääsi ja ystävyyssuhteitasi. Nyt on aika nauttia elämästä ja tehdä sinulle mieluisia asioita. Tuleva viikko on loistava aika myös uusien harrastuksien kokeilemiseen ja luovien taitojen parantamiseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet todennäköisesti ottanut viime aikoina tavallista enemmän vastuuta ja keskittynyt muiden ongelmien ratkomiseen. Voisit nyt keventää työtaakkaasi ja satsata sen sijaan omaan hyvinvointiisi. Aseta prioriteettisi uudelleen ja anna itsellesi mahdollisuus rentoutua.

Oinas 20.3.–19.4.

Kommunikaatio ja luovuus kulkevat käsi kädessä. Ideat ja keskustelut virtaavat nyt erityisen hyvin, ja erilaisia mahdollisuuksia näyttää olevan kaikkialla. Tulevalla viikolla kannattaa aloittaa jokin uusi projekti. Älä anna epäilyksen estää sinua.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet nyt erittäin valppaana. Haluaisit tehdä jännittäviä löytöä ja tutkit taloudellisia mahdollisuuksia. Tuleva viikko rohkaisee sinua ajattelemaan isosti ja vaalimaan kaikkein parhaimpia ideoitasi. Luota itseesi, äläkä anna kenenkään astua tiellesi.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X