Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.–14.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Jos raha-asiat tuntuivat ongelmallisilta viime viikolla, tilanne helpottuu nyt huomattavasti. Olet valmistautunut, ja läpimurto on hyvinkin mahdollinen. Aurinko merkissäsi rohkaisee sinua luottamaan itseesi, vaikka jokin tietty tilanne tuntuisi haasteelliselta.

Leijona 23.7.–22.8.

Suhteet vaativat molemmilta osapuolilta vastaantuloa, vaikka viime aikoina olet saattanut tuntea olevasi ainoa antava osapuoli. Ponnistelusi eivät näytä saavan vastakaikua. Jätä keskusteluyritykset loppujaksoon, jolloin negatiiviset tunteet ovat haihtuneet.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuntuuko sinusta, että nykyinen työ tai rutiinit estävät sinua toteuttamasta itseäsi ja ettet koskaan pääse näyttämään todellisia taitojasi? Älä tee mitään äkkinäisiä päätöksiä vaan laadi huolellinen suunnitelma.

Vaaka 23.9.–22.10.

Onko romantiikka hiipumassa elämässäsi? Älä suotta murehdi, vaikka tuntisit olosi hylätyksi, sillä tämä on vain väliaikaista. Jakson lopulla asiat näyttävät paljon paremmilta, ja pääset etenemään suunnitelmissasi toiselle tasolle. Ole kärsivällinen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mietitkö joskus, ansaitsetko kaiken sen menestyksen, jota etsit? Jos tunnet huijarisyndrooman iskevän, se voi johtua aiemmista kokemuksistasi. Luottamalla enemmän itseesi pääset yli tällaisista ajatuksista. Tunnusta omat vahvuutesi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet yleensä kiinnostunut tutkimaan uusia asioita ja poistumaan mukavuusalueeltasi, mutta nyt jokin tuntuu pidättelevän sinua. Jos jäät aloillesi, sinun voi olla vaikea saavuttaa unelmiasi. Tutkiskele tarkkaan sisintäsi.

Kauris 21.12. –19.1.

Jos olet elänyt säästäväisesti, voisit vähitellen availla kukkaron nyörejä saadaksesi enemmän taloudellista liikkumavaraa. Jokin tapahtuma voi saada sinut ymmärtämään, että sijoittaminen asioihin, jotka parantavat elämänlaatuasi, saattaisi olla kannattavaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkin asiat ovat kenties tuoneet jännitteitä ja stressiä elämääsi. Ehkä joku läheinen on käyttäytynyt luonteensa vastaisesti, tai asiat eivät ole menneet suunnitelmien mukaan. Tilanne kuitenkin korjaantuu, ja apu saattaa tulla aivan yllättävältä suunnalta.

Kalat 19.2.–19.3.

Vaikka sinulla saattaisi olla todella mahtavia ideoita, toiset voivat olla vähemmän innostuneita luopumaan tutusta ja turvallisesta, mikä voi aiheuttaa pientä närää. Jos voit vahvoin perusteluin antaa takeita onnistumisesta, niin kaikki voisivat hyötyä.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinusta saattaa välillä tuntua, että joku on menettänyt kiinnostuksensa sinua kohtaan, mikä ei välttämättä ole ollenkaan totta. Tilanteen rauhallinen pohtiminen voi auttaa sinua löytämään asioiden todellisen laidan, etkä enää ota kaikkea niin henkilökohtaisesti.

Härkä 20.4.–20.5.

Oletko miettinyt viime aikoina, mihin suuntaan haluaisit elämäsi menevän? Koeta luottaa entistä enemmän omiin tunteisiisi. Vaikka haaveilisit jostain uudesta ja jännittävästä, nyt ei ole oikea aika ottaa harteille lisää vastuuta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Näyttääkö joku pelaavan jotain peliä? Koeta välttää liian pikaisia johtopäätöksiä. Yrittääkö joku pitää etäisyyttä? Älä ota itseesi. Ylireagoimisen sijaan vietä aikaa rauhallisessa ympäristössä. Se auttaa sinua löytämään yhteisymmärryksen.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

 

X