Viikkohoroskoopit 7.9.2017

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mieti, mitä todella haluat ja onko se mahdollisuuksien rajoissa? Tämä voi tuntua oudolta kysymykseltä, mutta siihen pitäisi olla suhteellisen helppo vastata. Pääasia on, että vastaat rehellisesti. Uuden näkökulman omaksuminen ei ole luovuttamista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Älä aseta muita etusijalle, vaan yritä tehdä asioita, joita itse haluat. Se saa sinut voimaan paremmin, ja huomaat edistyväsi. Silloin kun olet hyvällä tuulella, pystyt auttamaan toisiakin helpommin. Ystävät saattavat toki olla ymmällään suunnanmuutoksistasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun elämä solahtaa paikoilleen, se voi tuntua liian hyvältä ollakseen totta. Nauti kuitenkin täysin siemauksin tästä viikosta. Osoita läheisillesi rakkautta. Saat kaiken moninkertaisena takaisin tulevaisuudessa. Suhtaudu entistä vakavammin erityistä huomiota vaativaan tilanteeseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tällä viikolla sinun ei tarvitse tietää kaikkea edistyäksesi. Lähesty toisia rohkeasti ja esitä kysymyksiä. Ihmiset rakastavat puhua itsestään. Samalla saat itsellesi arvokasta tietoa. Kun saat selville asioita toisista ja heidän motiiveistaan, ymmärrät kaikkea entistä paremmin.

Kauris 21.12.–19.1.

Odottamaton häiriö hienosäädetyssä elämässäsi voi yllättää. Yritä sopeutua parhaasi mukaan tuleviin suuriin muutoksiin. Mene virran mukana, niin säästyt stressiltä ja turhautumiselta. Voisiko tässä olla hieno tilaisuus valita jännittävä polku tulevaisuuteen?

Vesimies 20.1.–18.2.

Niin paljon kuin yritätkin välttää näyttämästä toisille viisauttasi, tällä jaksolla se tulee väistämättä ilmi. Hyväksy se, että teet joitakin asioita paremmin kuin toiset. Älä ärsytä muita liialla vaatimattomuudella. Eräs, joka voisi vastata kysymyksiisi, on käytettävissä.

Kalat 19.2.–19.3.

Tämän viikon päätarkoitus on vahvistaa rakkautta ja välttää stressiä. Jos se edellyttää vetäytymistä rauhaisaan paikkaan rakkaasi kanssa, niin tee se. Puhukaa tulevaisuudestanne. Kaikkinainen selvyys on avain tyytyväisyyteesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka tuntisit itsesi kovin läheiseksi erään kanssa, muista, ettet omista häntä. On oleellista, että teillä molemmilla on vapaus myös muihin kontakteihin. Mitä puhumista teillä olisi, jos olisitte vain keskenänne? Vahvat ja jännittävät suhteet ruokkivat draamaa elämässäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet voimissasi, kun elämässäsi on tukeva pohja, jolta voit tutkia uusia vaihtoehtoja. Vaikka työ vie suuren osan ajastasi, myös vapaa-aika osoittaa elpymisen merkkejä. Rentoudu ja ota asiat sellaisina kuin ne tulevat. Yritä pitää koti- ja työelämä erillään toisistaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä on kiireinen, jännittävä ja intohimoinen viikko. Saatat luulla, että olet jo ohittanut useimmat virstanpylväät elämässäsi, mutta tulet vielä hämmästymään. Muutos näkyy etenkin mielessäsi ja asenteissasi, jotka ovat ohjanneet toimintaasi viime kuukausina.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat tuntea olevasi vähän eksyksissä jakson alussa, mutta huomaat pian, ettet ole yksin. Muut samassa tilanteessa olevat voivat tarjota tukea ja ohjeita. Entisistä vaikeuksistasi muistuttaminen ei herätä luottamustasi. Älä välitä, vaan tukeudu tosiasioihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Jos yrität ymmärtää toisia, täytyy sinun ensin ymmärtää omia motiivejasi. Voisiko nykyisen suunnitelman edistäminen olla pelkkää ajanhukkaa? Kuulostele tarkkaan lähipiiriäsi ennen kuin teet hätäisiä päätöksiä. Älä anna egosi tulla tielle, vaan hyväksy toisten tarjoama apu.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *