Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.–14.9.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Huomaat, miten hyödyllistä on irrottaa ote asioista, jotka eivät enää toimi. Näin voit keskittyä täysillä sinua innostaviin tehtäviin. Kun näet, miten pitkälle ne voivat viedä sinut, olet valmis antamaan niille kaikkesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Pahimman mahdollisen vaihtoehdon ajatteleminen ei vie sinua pitkälle eikä auta ratkaisemaan ongelmia. Ole positiivinen ja näytä toisille kykysi. Ehkäpä tartut innokkaasti asioihin, jotka ovat tuntuneet aiemmin pelottavilta. Ota haaste vastaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat suhtautua nurinkurisesti johonkin ideaan, ja se estää sinua edes yrittämästä. Kysy ystävän tai perheenjäsenen mielipidettä, sillä toinen näkökulma voi saada sinut muuttamaan mielesi. Kun ymmärrät jonkin asian arvon, satsaat siihen täysillä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Edessäsi on toiminnantäyteinen jakso. Saatat yhdistää voimasi erään kanssa yhteisen projektin tiimoilta. Olet valmis tutkimaan eri vaihtoehtoja, ja tulokset voivat ylittää odotuksesi. Pelaat nyt voittaaksesi, eikä mikään muu enää kelpaa sinulle.

Kauris 21.12.–19.1.

Ajatukset mahdollisesta epäonnistumisesta voivat estää sinua yrittämästä mitään uutta. Toisaalta jos kyseessä on perheesi tai läheisesi tulevaisuus, olet valmis laittamaan pelkosi syrjään. Itseluottamuksesi vahvistuu tehtävän myötä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulla on paljon loistavia ideoita, mutta jokin pidättelee sinua. Etkö ota ideoitasi vakavasti? Jokin keskustelu voi muuttaa mielesi ja saada sinuun vauhtia. Onnistuminen ei kuitenkaan tapahdu hetkessä, joten älä luovuta. Lopputulos voi yllättää.

Kalat 19.2.–19.3.

Vain taivas näyttää olevan rajana, sillä olet valmis ottamaan riskejä ja yrittämään jotain täysin uutta. Innostut vielä enemmän, jos pystyt hyötymään asiasta taloudellisesti. Itsevarmuutesi ansiosta uskallat astua rohkeasti eteenpäin.

Oinas 20.3.–19.4.

Itseluottamuksesi vahvistuu, etkä enää epäile kykyjäsi. Uteliaisuutesi voi viedä sinut yllättävien mahdollisuuksien äärelle. Luota vaistoosi. Se rohkaisee sinua tielle, joka tuo esiin parhaat puolesi. Ole rohkea ja voit päästä sinne, minne haluat.

Härkä 20.4.–20.5.

Joskus päätöksesi voivat olla riippuvaisia toisten ihmisten mielipiteistä. Juuri nyt tämä asenteesi voi pidätellä sinua, etkä pääse etenemään haluamallasi tavalla. Koeta löytää positiivisuutesi, jonka avulla pystyt irtautumaan turhista kahleista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ajatukset epäonnistumisesta voivat murskata hetkessä loistavan ideasi. Toisaalta haluaisit ryhtyä toimeen ja toteuttaa kauan hautomasi suunnitelman. Voit joko epäillä itseäsi tai luottaa kykyihisi ja älyysi. Kenties voisit kysyä neuvoa joltain kokeneemmalta.

Rapu 21.6.–22.7.

Älä tee asioita turhaan liian vaikeaksi itsellesi. Pyydä apua toisilta, älä suotta kamppaile yksinäsi. Ihmiset auttavat sinua mielellään, ja saat aikaiseksi paljon enemmän kuin uskotkaan. Nauti hyvillä mielin, kun saat asiat rullaamaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis tähtäämään korkealle. Älä siis vello menneissä epäonnistumisissa vaan tartu hetkeen ja anna vaistojesi näyttää tietä. Saatat innostua seikkailuhenkisestä suunnitelmasta. Kun aloitat tämän polun, et enää katso taaksesi.

Tutustu mm. ­horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ­enneagrammitesti!

X