Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.−15.7.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Mielesi valtaa halu tehdä jotain luovaa. Älä missään nimessä tukahduta sisintäsi, sillä kaikkea ei kannata ottaa aina niin vakavasti. Ystävän ehdotus herättää uinuvan mielikuvituksesi. Toivottavasti se johtaa tarpeellisiin muutoksiin.

Leijona 23.7.–22.8.

Oletko kadottanut unelmasi kaiken tapahtuneen keskellä? Ota rauhallisesti, sillä nyt tehdyt päätökset voivat jumiutua joka tapauksessa. Tosiasia on, että sydämesi tietää, mitä se tarvitsee. Älä tuhlaa aikaa taistelemalla väistämättömäksi tietämääsi asiaa vastaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluaisit viettää välillä aikaa yksin, mikä ei ole ollenkaan huono idea nykytilanteessa. Et etsi enää helppoja vastauksia, vaan haluat saada asiat päätökseen. Miettimällä aiempia päätöksiäsi löydät vielä ratkaisun, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Lakkaa ajattelemasta tietyn asian eri vaihtoehtoja, vaan etene nykytilanteen mukaan. Mitään lopullista ei ole vielä todellakaan tapahtunut. Älä tee draamaa yksinkertaisista asioista. Ole valmis toimimaan päättäväisesti, kun aika on kypsä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muista, että hankalista tilanteista voi selvitä kompromissilla. Saatat olla välillä liian jääräpäinen, etkä osaa edes harkita sopuratkaisua. Päästäksesi eteenpäin voit joutua palaamaan ajatuksissasi pitkälle menneisyyteen. Mieti, mutta älä mieti liian pitkään!

Jousimies 22.11.–20.12.

Oletko vähän pökerryksissä? Tuntuuko sinusta, että asiat eivät ole ennallaan? Keskustele rakkaan ja luotettavan ihmisen kanssa saadaksesi tuoreita ajatuksia. Laita suunnitelmasi paperille ennen kuin menetät tuntuman niiden todellisista arvoista.

Kauris 21.12.–19.1.

Voit ratkaista monet ongelmat sopeutumalla tilanteeseen, joten älä panikoi vaan ota rennosti. Kieltäydy kuitenkin päättäväisesti, jos joku yrittää sysätä harteillesi asioita, jotka eivät ole sinun vastuullasi. Eräs yli-innokas ihailija rauhoittuu ajan mittaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkut saattavat yrittää lisätä työkuormaasi vetoamalla velvollisuuden- tai vastuuntuntoosi. Älä anna huijata itseäsi. Peräänny kohteliaasti tai ole ”liian kiireinen”. Tällaisissa asioissa toisten tunteet eivät vaikuta sinuun kovinkaan paljon. Hyvä niin!

Kalat 19.2.–19.3.

Elämä tuntuu paljon helpommalta, kun olet oppinut välttämään ylimääräisen sekaantumisen toisten asioihin. Jopa rakkaudelle jää nyt tilaa. Eräs kaipaa yhä huomiotasi. Jos olet valmis, vastaa hänen tunteisiinsa. Ellet, ole ainakin rehellinen.

Oinas 20.3.–19.4.

Joskus eteneminen voi tuntua hankalalta, mutta kompassisi osoittaa oikeaan suuntaan, joten ole päättäväinen. Eräs haluaa olla rinnallasi, mutta saatat pelätä, että joudut myöhemmin tilille saamastasi tuesta. Täytyykö sinun olla aina noin epäluuloinen?

Härkä 20.4.–20.5.

Maailma näyttää sinusta nyt erilaiselta, etkä haluaisi asioiden muuttuvan koko ajan. Vakaammat ajat ovat tulossa, sinun pitää vain olla kärsivällinen. Joku toivoo seuraasi, ja ajatus tuntuu kodikkaalta. Mutta haluatko juuri sitä loppujen lopuksi?

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunteikkaalla viikolla jotkut asiat tuntuvat tavallista sekavammalta. Ehkä sinun pitäisi vihdoin päättää, mikä on sinulle tärkeintä. Joka kerta kun elämä vaikuttaa tasaantuvan, tulee uusia muutoksia. Nyt voit vain yrittää sopeutua ja tehdä parhaasi.

X