vuosihoroskooppi 2019 kalat
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.−15.8.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Yhdistä karismasi ja viehätysvoimasi kepeään päällekäyvyyteen, jotta saat haluamasi. Pystyt puhumaan ympäri henkilön, joka vaikutti aluksi itsepäiseltä. Mene virran mukana, mutta ole oma itsesi. Lopputulos voi viedä aikaa, mutta kuka vahtii kelloa koko ajan?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ole parhaimmillasi ja valmiina antamaan itsestäsi hyvä ensivaikutelma tärkeässä tilanteessa. Aivan tavallinen päivä voi kääntyä todelliseksi yllätykseksi. Raha-asioissa pieni, houkutteleva tarjous saattaa lopulta osoittautua onnenpotkuksi. Tee parhaasi!

Vaaka 23.9.–22.10.

Oletko miettinyt pitkäaikaisen suhteen lopettamista? Voisiko kunnon keskustelu parantaa tilannetta? Karkota mielestäsi negatiiviset ajatukset ja yritä pitää hauskaa. Kumppanisi haaveilee matkasta tai ravintolaillallisesta. Miksi suotta vastustelisit?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Rahan ei pitäisi olla ongelma, joten voit vapaasti suunnitella asioita etukäteen. Ole määrätietoinen ja pidä ajatuksesi tiukasti käsillä olevassa tehtävässä. Kaipaavatko läheisesi huomiotasi? Keksi jotain erityistä viikonlopuksi, niin heillä on jotain mitä odottaa.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vietä viikonloppua jonkun sellaisen seurassa, jolle voit uskoutua ja kertoa rehellisesti tunteistasi. Kaikenlaiset tunne-elämään liittyvät tukkeumat saavat olosi tuntumaan nuhjuiselta. Ensi viikolla kommunikointi sujuu paremmin ja ihmiset ovat ymmärtäväisempiä.

Kauris 21.12.–19.1.

Työskentele läheisesti henkilön kanssa, jolla on tarvitsemasi tietotaito. Käynti epätavallisessa paikassa virkistää mieltäsi ja luovia kykyjäsi. Kesä tuo mukanaan romantiikkaa, mutta työ saattaa sekoittaa pakan, ellet ole organisoinut tehtäviä ajoissa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet vakuuttunut olevasi useimmiten oikeassa, mutta onko asia näin? Liiallinen itsevarmuus voi johtaa tärkeilyyn, jota toiset eivät juurikaan arvosta. Kaikki eivät mielestäsi suhtaudu asioihin haluamallasi tavalla, joten tutki tarkkaan sanojesi vaikutusta.

Kalat 19.2.–19.3.

Ole valmiina ottamaan haluamasi, kun tilaisuus tarjoutuu. Tämä on hyvin tunteellista aikaa monille merkeille. Astu esiin, kun näet mahdollisuuden päästä loistamaan. Olemalla oma itsesi saat parhaimman palkinnon. Jännitys tulee ja menee, ja jäljelle jää tyytyväisyys.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka olet positiivisella tuulella, et ole silti täysin tyytyväinen. Haluaisit saada tietyt asiat kohdalleen ja alat tulla kärsimättömäksi. Vältä kuitenkin tylyjä kommentteja. Kiireessäsi et välttämättä huomaa hienovaraista romanttista lähestymistä. Kiinnostuitko?

Härkä 20.4.–20.5.

Kuuntele tarkkaan ihmisiä ympärilläsi, sillä heillä on sinulle tärkeää kerrottavaa. Sinulle annettu tehtävä voi vaikuttaa vähän röyhkeältä. Muista kuitenkin, että reaktiotasi tarkkaillaan. Eräät haluaisivat viettää enemmän aikaa kanssasi, mutta pitävät sinua vaikeasti lähestyttävänä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kaikenlaiset muutokset vaikuttavat sinuun tällä jaksolla. Tietty epävarmuuskaan ei haittaa, sillä se pitää sinut terävänä. Jotkut näyttävät tietoisesti haluavan ymmärtää väärin sanomisesi, joten heitä on paras välttää. Yhteinen aika perheen kanssa on listallasi etusijalla.

Rapu 21.6.–22.7.

Ideat pyörivät päässäsi, ja tarvitsisit tuoretta näkökulmaa. Onneksi loppujakso tuo tullessaan valoa tien päähän. Joku menneisyydestä saattaa tarjota helppoa ratkaisua erääseen ongelmaan. Mutta aiheuttaisiko se vain uuden pulman? Päätöksenteko ei ole nyt kovin helppoa.

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

X