Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.12.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Jakson vauhdikas alku herättää optimismisi. Etenkin työasiat näyttävät lupaavilta. Tunne siitä, että sinun tulisi edetä rakkaus­asioissa, voi aiheuttaa stressiä. Malta mielesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Työ hallitsee ajatuksiasi, mutta onneksi pystyt rentoutumaan kotona. Huomaat, että pystyt käsittelemään myös työelämän muutoksia. Keinot voivat vaihdella, mutta perusasiat ovat hallussasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Näytä, että olet tosissasi elämän eri osa-alueilla. Tiedät, mitä sinun on tehtävä ja aiot myös saada jotain aikaiseksi. Voit joutua muuttamaan sovittuja tapaamisia yllättävien tapahtumien takia. Pidä kuitenkin lupauksesi ja ole luotettava.

Kalat 19.2.–19.3.

Kotielämä ja parisuhde voivat kaivata muutoksia, minkä vuoksi itsetutkiskelu saattaa olla paikallaan. Luota vaistoihisi ja pidä yllä positiivista asennetta. Älä viivyttele päätöksentekoa. Hyvä keskusteluyhteys edellyttää kompromisseja.

Oinas 20.3.–19.4.

Et ole kovin reippaalla tuulella, joten tee asiat omaan tahtiisi. Suhtaudu muutoksiin maanläheisesti ja vältä negatiivisia ihmisiä. Onneksi pääset eroon tunteista, jotka ovat turhauttaneet sinua jo jonkin aikaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Löydät kotoa vakautta, kun monet asiat muuttuvat ympärilläsi. Saat tukea myös työtovereista, jotka kehottavat sinua ottamaan rennommin. Mieti, mitä toiset voisivat tehdä hyväksesi, eikä aina päinvastoin. Terve itsekkyys auttaa sinua eteenpäin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Hakeudu sellaisten ihmisten seuraan, jotka ymmärtävät ystävyyden arvon. Monet odottavat sinulta nyt paljon, joten varaa tarpeeksi aikaa palautumiseen. Älä odota ymmärtäväsi kaikkia, sillä osa ihmisistä jää aina salaisuudeksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Kysy itseltäsi, mitä todella haluat elämältäsi. Eräät tuntuvat olevan kovin riippuvaisia avustasi. Vedä rajat omalle ajankäytöllesi. Joidenkin sentimentaaliset reaktiot hämmentävät sinua.

Leijona 23.7.–22.8.

Kotona keskustelut voivat käydä hektisinä. Työelämässä sen sijaan saat apua kollegoilta. Koeta keskittyä asioihin, jotka tarvitsevat huomiotasi. Vain kertomalla asiat niin kuin ne ovat pääset eteenpäin. Vaadi itseltäsi ja muilta läsnäoloa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eriävät mielipiteet läheisten kanssa voivat kuumentaa tunteita. Koeta pysyä rauhallisena, mutta varmista, ettei sinua ymmärretä väärin. Eräs hermoille käyvä henkilö saattaa vaihtaa maisemaa, joten älä tuhlaa aikaasi miettimällä häntä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nopeat muutokset voivat tuntua rasittavilta, mutta harkitse tekemisesi huolella. Itse asiassa sanat voivat olla tekoja monimutkaisempia. Jos tilanne alkaa vaikuttaa liian stressaavalta, koeta rauhoittaa mielesi parhaasi mukaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnet uudenlaista helppoutta vaikean tilanteen edessä, vaikka aiempaa päätöstäsi leimasi rauhattomuus. Katso ympärillesi. Et ehkä täysin tiedosta kaikkia vaihtoehtojasi, sillä moni asia on muuttunut. Luota sisimpäsi ääneen.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X