Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.-15.2.

8.2.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinulle tarjoutuu tällä jaksolla monia mahdollisuuksia hauskanpitoon ja jopa hullutteluun. Tartu tilaisuuteen ja tee jotain, mistä nautit. Vapaudentunne on tarttuvaa. Miksi et pyytäisi mukaan ystävää tai kumppania? Useimmat ihmiset haluavat kokeilla nyt jotain uutta.

Kalat 19.2.–19.3.

Vaikka jakso tuntuisi rauhalliselta, älä heittäydy liian rennoksi. Käytä vapaa-aika hyväksesi ja tutustu uusiin ihmisiin. Vanhat rutiinit eivät vie sinua mihinkään, kun on tarkoitus edetä. Läheisesi yllättävät sinut iloisesti, ja huomaat, kuinka onnekas olet.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikon kiireisen alun jälkeen haluat kuumeisesti edistää asioita. Huomaat entiset virheesi ja päätät, ettet enää toista niitä. Sinua kannattelee eteenpäin vahva oppimisen halu ja uteliaisuus. Toiveidesi ja unelmiesi esille tuominen voi tuntua uskomattoman jännittävältä.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet tunnetusti huolellinen raha-asioissa, mutta nyt saatat epäröidä. Haluaisit niin kovasti tehdä toiset onnelliseksi. Voisiko syynä olla tapaaminen ihailemasi henkilön kanssa? Luultavasti. Haluat toisten nauttivan, vaikka joutuisit itse mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viikkoa leimaavat erilaiset tunnustukset ja tunteenpurkaukset. Tilanne rauhoittuu piakkoin, ja paino putoaa harteiltasi. Pöydän puhdistaminen ei ole hullumpi idea, jos haluat aloittaa alusta. Älä kuitenkaan hävitä mitään sellaista, mitä saatat kaivata myöhemmin!

Rapu 21.6.–22.7.

Yllättävä kohtaaminen tuo mukanaan tilaisuuden, jota olet odottanut. Älä tyydy työelämässä tuttuun ja turvalliseen rutiiniin, vaan koeta nähdä asiat laajemmin. Elämässäsi avautuu nyt monia kiinnostavia suuntia, joten yritä löytää tasapaino eri alueiden välillä.

Leijona 23.7.–22.8.

Elämässäsi on nyt rakkautta ja intohimoa. Eräät ovat ehkä jo päättäneet viedä suhteen seuraavalle tasolle, joten tee kaikkesi, jotta voit luoda lämpimän ja rakastavan ilmapiirin, missä ikinä oletkin. Nautit pystyessäsi tekemään toiset entistä onnellisemmiksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ota viehätysvoimasi avuksi, niin saat vietyä asioita helpommin eteenpäin haluamallasi tavalla. Eräällä tapaamallasi henkilöllä voi olla merkittävä vaikutus tulevaisuuteesi, joten pysy tarkkana. Hoida asiat työelämässä ilman viivyttelyä. Unohda turhien yksityiskohtien pohtiminen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tällä jaksolla kyse ei ole niinkään valinnoista vaan siitä, miten saat kaiken mahtumaan aikatauluun. Rakkaus voi saada mielesi harhailemaan eri suuntiin, mutta yhdessä puhumalla saatte ajatukset selviksi. Valinnanvapaus saa elämän tuntumaan jännittävältä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Innostus ja optimismi valtaavat mielesi. Ota tilanteesta kaikki irti. Älä kuitenkaan tuhlaa liikaa, vaikka pääsi leijuisi pilvissä. Perheenjäsenet saattavat pysyä hiljaa mahdollisen avun tarpeesta, joten kysele ja lue rivien välistä. Ojenna kätesi ujoille ja varauksellisille.

Jousimies 22.11.–20.12.

Aidosti keskustelemalla saatamme saada selville uusia asioita läheisistä ihmisistä, vaikka luulemme tietävämme kaiken rakkaistamme. Rohkaise heitä puhumaan toiveistaan. Sinun ei tarvitse ratkaista heidän kaikkia ongelmiaan. Voit antaa heille paljon kuuntelemalla ja tukemalla.

Kauris 21.12.–19.1.

Edessäsi on uusi tie, joka ei välttämättä vaikuta heti kovin kiinnostavalta. Kypsyttele asiaa kaikessa rauhassa. Yksinkertainenkin idea voi olla hyvä vaihtoehto, kun tiedät, kuinka jatkaa eteenpäin. Eräs ihmissuhde vaatii aiempaa enemmän huomiotasi tällä jaksolla.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan