Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.-15.3.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Joissain asioissa ei näytä olevan nyt mitään järkeä. Onneksi tilanne selviää ajan myötä, joten älä hermostu. Pitkät ihmissuhteet vaativat mielikuvitusta ja harkintakykyä. Tämä pätee myös raha-asioihin. Tasapainon saavuttamiseksi joudut luultavasti kysymään neuvoa.

Oinas 20.3.–19.4.

Hidasta vähän vauhtia, ettet menetä hienoa mahdollisuutta jakson keskivaiheilla. Romantiikka ja raha ovat nyt pääosassa. Luotettava habituksesi ja viehätysvoimasi tekevät ihastuttavan vaikutuksen toisiin. Toisaalta tämä sama aura herättää luottamusta talousasioissa.

Härkä 20.4.–20.5.

Onko elämässä ollut liikaa muutoksia viime aikoina? Haluaisitko löytää vahvan pohjan, jolta ponnistaa? Tämä voi löytyä kotoa tai lisäopinnoista. Jokin asia on aloitettava alusta, mutta se näyttää lupaavalta. Hoida nämä tärkeät asiat kuntoon mahdollisimman pian.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viekö mielikuvituksesi sinua moneen eri suuntaan? Käytännönläheisellä otteella pystyt säilyttämään ohjakset käsissäsi. Joskus yksinkertaisin ratkaisu on kaikkein paras. Suhteet sahaavat ylös ja alas, mutta oikeanlainen intohimo ajaa erimielisyydet tiehensä.

Rapu 21.6.–22.7.

Voiman tunne antaa jaksolle hyvän alun, ja olet luottavaisin mielin. Ole ystävällinen ja rohkaiseva, unohda kriittisyys ja määräily. Käsittele mahdolliset töissä syntyvät erimielisyydet huolellisesti. Rakkaus on tulista ja ihanaa, kunhan viehätysvoimasi on kohdallaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Kun teet asioita täydestä sydämestä etkä velvollisuudesta, tuntuu kaikki helpommalta. Tunteet saattavat kuumentua sekä kotona että töissä. Sydämesi etsii seikkailua välittämättä järjen äänestä. Äkkirakastuminen voi olla helpompaa ja nopeampaa kuin kuvitteletkaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mielessäsi on paljon uusia suunnitelmia ja luovia ideoita. Saatat myös miettiä, mitä annettavaa sinulla on rakkaudessa. Varmasti paljon enemmän kuin uskotkaan. Tulevaisuuden paineet voivat mietityttää, mutta mahdollisuus onnen saavuttamiseen vie näistä voiton.

Vaaka 23.9.–22.10.

Löydät monia mahdollisuuksia loistaa. Sinun täytyy nyt valita sellainen vaihtoehto, joka ei vie liikaa aikaasi. Työ jo sinällään häiritsee tarpeeksi kotielämääsi. Ole valmis kieltäytymään silloin, kun se on mahdollista ja järkevää. Koeta saada raha-asiat tasapainoon.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Käytä ylimääräinen energiasi jonkin hyvän tekemiseen. Voit pyytää halutessasi toisilta apua, mutta älä rupea määräilemään vaan pyydä kauniisti. Asioiden keskipisteessä oleminen sopii sinulle. Uusi seikkailu voisi alkaa tässä ja nyt. Ole avoin tilaisuuksille, kun ne tulevat vastaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Uuden oppiminen vie sinut irti rutiineista. Uusien ihmisten (joista joko pidät tai et) tapaaminen vahvistaa uskomuksiasi. Erään uuden tuttavuuden ymmärtäminen ei näytä maksavan vaivaa. Toisaalta saattaisit yllättyä positiivisesti. Hän voisi kasvaa silmissäsi ajan mittaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Ahkeruudestasi ja innokkuudestasi huolimatta jotkut asiat tuntuvat ottavan nyt takapakkia. Älä kuitenkaan pidä tätä omana syynäsi ja yritä säilyttää malttisi. Rakkauselämäsi saa uutta potkua. Anna kumppanillesi nyt täysi huomiosi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Kypsä asenteesi saa toiset kuuntelemaan. He tarvitsevat ohjausta, ja sinä voit antaa sitä. Eräs näyttää pitävän sinua itsestäänselvyytenä, mutta kyseessä on luultavasti väärinkäsitys. Ole kärsivällinen uuden kumppanin tai ystävän kanssa. Hän voi olla vähän hämmentynyt.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

X