Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Kalat 19.2.–19.3.

Haluat menestyä, joten saatat painostaa itseäsi, jotta saavutat kaikki tavoitteesi. Nyt on loistava aika toteuttaa unelmia, jos vain jaksat tehdä ahkerasti töitä. Voit myös kohdata tilaisuuden, joka on liian hyvä ohitettavaksi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevalla viikolla saatat kyseenalaistaa uskomuksiasi ja tutkailla henkistä puoltasi. Saat apua uusien ideoiden keksimiseen ja toteuttamiseen. Sinulla voi olla mahdollisuus kasvattaa tulojasi, joten älä anna tilaisuuden mennä ohi.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulle epätyypilliset tunteet korostuvat tulevalla viikolla. Saatat yllättyä asiasta, ja tunteiden näyttäminen voi olla vaikeaa. Sosiaalinen elämäsi kuitenkin kukoistaa, joten ota rohkeasti yhteyttä muihin ihmisiin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olet siirtymässä uuteen vaiheeseen ja olet valmis ottamaan enemmän vastuuta. Sinulla voi olla menestyspaineita, ja haluat parantaa imagoasi. Tuleva viikko rohkaisee sinua miettimään huolellisesti työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Rapu 21.6.–22.7.

Nyt on aika paneutua asioihin, jotka todella kiinnostavat sinua. Lähde liikkeelle, jotta saat uusia kokemuksia. Ne hyödyttävät sinua myöhemmin. Olet valmis työskentelemään ahkerasti ja ottamaan elämästäsi kaiken irti!

Leijona 23.7.–22.8.

Hemmottele itseäsi ja kiinnitä huomiota omiin tarpeisiisi. Jokin rentouttava kokemus, kuten hieronta tai kylpyläreissu, voisi olla paikallaan. Kun pidät itsestäsi huolta, muutkin asiat elämässäsi sujuvat paremmin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tulevalla viikolla saatat rohkaista mielesi ja tehdä tavallista suuremman elämänmuutoksen. Haluat nyt keskittyä sinulle tärkeisiin ihmissuhteisiin ja ymmärtää niitä paremmin. Uusia ongelmia saattaa toki nousta pintaan, mutta kun puhut niistä ääneen, ne ratkeavat kyllä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinulla on ehkä ollut tapana mennä virran mukana, mutta nyt sinun on aika ottaa ohjat, sillä haluat käyttää ajan hyödyllisemmin. Keskity myös rentoutumiseen ja nautti hemmottelusta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on oivallinen aika järjestää juhlat tai illanistujaiset ja viettää aikaa lähimmäisten kanssa. On mahdollista, että joku, jota et ole nähnyt vähään aikaan, ilmaantuu paikalle. Valmistaudu jännittäviin kohtaamisiin.

Jousimies 22.11.–20.12.

On todellisen suursiivouksen aika. Oman kodin järjesteleminen auttaa sinua myös ajatusten järjestelemisessä. Toimit parhaiten puhtaassa ja siistissä ympäristössä, joten raivaa kalenteristasi aikaa kunnon kevätsiivouksen tekemiselle.

Kauris 21.12.–19.1.

Kevät voi olla opiskelemisen kannalta hyvää aikaa. Sinulla voi olla paineita ja todennäköisesti paljon kirjallisia töitä tehtävälistallasi. Yhteistyö muiden kanssa voi auttaa sinua menestymään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Viime aikoina olet ottanut talousasiat vakavasti. Sinun kannattaakin harjoittaa uusia rahanhallintatekniikoita, sillä ne auttavat sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi. Yritä päästä eroon paheistasi.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X