Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 9.–15.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jätät huomioimatta tunteita, jotka kehottavat sinua huolehtimaan itsestäsi tai pitämään taukoa. Jos pystyt virittäytymään kehoosi syvemmin, saatat piristyä. Koeta päästää irti sinua viime aikoina vaivanneista huolista.

Rapu 21.6.–22.7.

Jokin sosiaalinen tapahtuma piristää sinua. Tunnet vetovoimaa erästä kohtaan, jonka kanssa voi olla edessä yhteistyökuvioita. Puolikuu rohkaisee sinua luottamaan intuitioosi. Sitä kuuntelemalla voit saavuttaa jotain tärkeää.

Leijona 23.7.–22.8.

Tällä viikolla haastat hyväksyttyä tapaa tehdä asioita. Kohtaat vastahakoisuutta, mutta valitse taistelusi viisaasti. Muiden ei ehkä ole mahdollista joustaa saman tien. Kärsivällisyys on avainasemassa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko jumissa? Kehon liikuttaminen voi saada asiat rullaamaan. Valitset sitten kävelyn tai jotain energisempää, aktiivisuus ravistelee eroon horroksesta. Eräs kohtaaminen tuo mukanaan jännittäviä mahdollisuuksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Etsitkö taloudellista läpimurtoa? Olet entistä halukkaampi selvittämään ongelman, joka on turhauttanut sinua jo pitkään. Ainutlaatuinen ratkaisu on käsillä, ja pienellä kaivelulla löydät sen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pohdiskelet, pitäisikö projektiin ottaa enemmän ihmisiä mukaan. Vaikka haluaisit säilyttää kontrollin, onnistut paremmin, jos päästät muita jakamaan ideoitaan. Jonkun ehdotus voi osua suoraan ongelman ytimeen, ja ratkaista sen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Onko sinulla ongelmia keskittymisessä? Levottomuutesi vaikeuttaa sopeutumistasi työtehtäviin. Pätkissä työskentely voisi olla nyt helpointa. Etsit harrastuksia, joista voisi löytyä uusia ideoita tutkittavaksi.

Kauris 21.12.–19.1.

Kaipaamasi lopputulos on saavutettavissa. Pitkien keskusteluiden jälkeen saat vihdoin selkoa jostakusta, ja pian on aika juhlia. Etsitkö romanttista seikkailua? Aika on nyt täydellinen nautinnollisille treffeille tai irtiotolle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkut keskusteluistasi ovat tällä viikolla syvällisiä, toiset saavat sinut innostumaan avautuvista mahdollisuuksista. Varaudu yllätyksiin, sillä vierailijoita saattaa ilmestyä varoittamatta. Haluatko sijoittaa kodin sisustukseen? Mieti vielä.

Kalat 19.2.–19.3.

Jonkun sanomiset häiritsevät sinua. Tunnet olosi hieman järkyttyneeksi paljastuksista, ja haluat korjata asiat. Oikea etenemistapa voi ratkaista ongelman lopullisesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Voit joko vältellä vastuuta tai nähdä sen mahdollisuutena kehittää johtajuusominaisuuksiasi. Pidättyväisyytesi saattaa johtua siitä, että haluat mieluummin kartoittaa oman kurssisi kuin seurata sääntöjä. Saat mahdollisuuden todistaa kykysi.

Härkä 20.4.–20.5.

Paljon voi olla piilossa pinnan alla. Voit etsiä vastauksia, mutta hyväksy se, että ne eivät ilmesty heti. Toistaiseksi joudut tyytymään vihjeisiin ja intuitiivisiin viesteihin. Saavutat jotain, mitä olet tavoitellut jo jonkin aikaa. Viimein vaivannäkösi palkitaan.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X