Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 16.-22.12.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Yllättävä keveyden tunne valtaa mielesi jakson alussa. Vahvista tätä tunnetta viettämällä aikaa iloisten ja positiivisten ihmisten seurassa. Viikonloppuna sinulle kirkastuu jälleen kerran, että olet haluttua seuraa ja sinusta pidetään. Kuinka olet voinut unohtaa sen?

Kauris 21.12.–19.1.

Yrität päästä kaikin keinoin mukaan juhlatunnelmaan, mutta siinä näyttää olevan vielä tekemistä. Voisitko yrittää pitää yhden vapaaillan ja rentoutua? Koeta nähdä elämän valoisa puoli. Jonkin 
aiemman kokemuksen takia pyrit välttelemään erästä, joka kuuluu menneisyyteesi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Työpaikan yhteinen tapaaminen tai illanvietto voi olla sekä mukava että kiusallinen, kun eräs kertoo tunteistaan sinua kohtaan. Älä juoruile eteenpäin. Ole ystävällinen mutta päättäväinen. Saat muille antamasi henkisen tuen takaisin moninkertaisesti tulevaisuudessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Jonain päivinä olet sosiaalinen ja toisina haluaisit piiloutua maanrakoon. Et ole yksin. Monen mielestä tämä vuodenaika on aika rasittava. Hengitä syvään ja etsi helpoin ratkaisu. Rakkauselämäsi kohtalo on nyt käsissäsi, ja voit viedä sitä haluamaasi suuntaan. Älä unohda mielikuvitusta.

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä jaksolla asiat vaikuttavat melko mustavalkoisilta. Yritä säilyttää kaikessa tasapaino, niin asiat rullaavat itsestään eteenpäin. Haluaisitko tehdä jotain erityistä joulunaikaan? Suunnittele huolellisesti. Luota vaistoihisi, kun olet tekemisissä sukulaisten kanssa.

Härkä 20.4.–20.5.

Et ole välttämättä rutiinien ystävä, mutta jotenkin olet nyt ajautunut tutuille raiteille. Koeta päästä juhlatunnelmaan ja hakeudu iloisten ihmisten seuraan. Älä vaadi itseltäsi täydellisyyttä, sillä kukaan muukaan ei tee sitä. Luota omiin ratkaisuihisi päätöstä tehdessäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Käy käsiksi tekemättömiin töihin mahdollisimman pian. Sinulla on paljon tekemistä, ja muut odottavat panostasi. Älä kuitenkaan panikoi vaan huolehdi, että myös toiset tekevät oman osuutensa. Rakkaasi haluaa ymmärtää ja auttaa sinua, joten anna hänen osallistua.

Rapu 21.6.–22.7.

Monet näyttävät haluavan seuraasi joulunaikaan, mutta et luultavasti pysty toteuttamaan kaikkien toiveita. Voisit järjestää illanvieton ennen joulua ja kutsua kaikki paikalle. Säästät kuluissa, kun pyydät jokaista tuomaan ruokaa ja juomaa tullessaan. Älä hermoile vaan ota rennosti.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulle satelee kutsuja mitä erilaisimpiin paikkoihin tällä viikolla. Niitä voi olla vaikea vastustaa. Pysy kuitenkin lujana, jotta saat kaikki keskeneräiset asiat hoidettua. Varaa aikaa myös ostoslistojen tekoon yhdessä kumppanisi kanssa, jotta vältytte sekaannuksilta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ehditkö mitenkään hoitaa kaikki kontollasi olevat asiat ennen joulua? Kyllä varmasti, mutta se vaatii organisointia ja päättäväisyyttä. Tee yksi asia kerrallaan. Viisastu tästä kokemuksesta, äläkä ota tulevaisuudessa itsellesi näin paljon tehtävää ennen joululomaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Sinua vedetään moneen eri suuntaan, etkä oikein osaa päättää, mitä tekisit joulunaikaan. Miksi et tekisi jotain ihan uudenlaista, jotain, mistä itse pidät? Hoida lahjat valmiiksi ajoissa, jotta vältyt viime hetken stressiltä. Ajaudumme usein kiireessä epäkiitollisiin tilanteisiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Normaalista poiketen sinut saa nyt helposti ärsyyntymään. Mieti, mistä tämä tilanne voisi johtua. Löydät ratkaisun ajan mittaan. Kaikista vaikeinta on olla rehellinen itselleen. Mielialasi kulkee ylös alas tällä kovin omituisella viikolla.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

X