Viikkohoroskoopit 1.12.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 2.-8.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press
Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikkoosi!

Jousimies 22.11.–20.12.

Romantiikkaa ja hellää huolenpitoa sisältävä aikakausi jatkuu elämässäsi. Älä unohda antaa kiitosta silloin, kun siihen on aihetta, vaikka se tuntuisi liian vähäiseltä tai tulevan vähän myöhässä. Eräs yrittää ärsyttää sinua jakson keskivaiheilla, mutta älä kiinnitä siihen huomiota.

Kauris 21.12.–19.1.

Juuri nyt, vuodenvaihteen lähestyessä, meidän kaikkien täytyy käydä läpi raha-asioitamme ennen joulua ja uuttavuotta. Tämä voi aiheuttaa monissa välillä stressiä. Muista kuitenkin, että antamissasi lahjoissa ajatus on kaikkein tärkeintä, ei materia. Osoita sanoillasi, että arvostat toisia.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sinusta voi välillä tuntua siltä kuin olisit trampoliinissa, sillä ylä- ja alamäet seuraavat toisiaan. Se voi olla jännittävää ja yllätyksellistä. Tärkeintä on pitää asiat hallinnassa, mikä ei tällä hetkellä ole aina helppoa. Onneksi tilanne tasoittuu jakson loppuun mennessä.

Kalat 19.2.–19.3.

Voit kääntää minkä tahansa tilanteen eduksesi, jos olet tarpeeksi päättäväinen. Onko olemassa mitään syytä, miksi antaisit toisten tehdä päätökset? Olet usein liian vaatimaton ja annat toisten päästä edellesi tai joudut epäedulliseen tilanteeseen. Nyt tähän on aika tehdä muutos.

Oinas 20.3.–19.4.

Rauhallisemmalla viikolla sinulla on tilaisuus miettiä viime aikojen tapahtumia. Saatat ajatella, että olisit voinut tehdä jotain paremmin, mutta se, mitä teit, oli oikein silloin. Älä katso taaksepäin vaan suuntaa kohti tulevaa täynnä optimismia. Auttamalla toisia autat myös itseäsi eteenpäin.

Härkä 20.4.–20.5.

Tunnet, että asiat ovat hallinnassasi ja olet jälleen toiveikas. Saat inspiraatiota toisten seurasta, ja yhteistyö tuntuu jälleen hedelmälliseltä. Rahatilanne voi vielä aiheuttaa huolia, joten kuluta viisaasti. Nyt kannattaa etsiä vaikka tarjouksia ja outlet-myymälöitä lähiseudultasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Elämän ylä- ja alamäet voivat saada sinut nyt helposti hämmennyksiin. Vaadi selviä vastauksia, jos eräs tuntuu liian vaikeaselkoiselta. Tämä on yllättävien muutosten aikaa. Jos et kaipaa nyt haasteita, vaihda suuntaa. Hakeudu eteenpäin haluavien ihmisten seuraan.

Rapu 21.6.–22.7.

Myrskyisän kauden jälkeen saatat tarvita aikaa sopeutumiseen. Et kuitenkaan halua tuhlata aikaa vaan suuntaat eteenpäin reippaalla asenteella. Jakson keskivaiheilla saamastasi neuvosta on hyötyä, mutta se ei ehkä riitä. Älä unohda pohtia sitä, mitä itse haluat elämältäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinun pitäisi olla tyytyväinen ponnistustesi tuloksiin. Mikään ei tunnu kovin helpolta, mutta jos tuntuisi, saattaisit kyllästyä. Tuntuuko sinusta, että sinua vedetään yhtä aikaa moneen suuntaan? Pysähdy hetkeksi ja katso, mitä tapahtuu. Joku saattaa tukeutua sinuun liikaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Suhteesi näyttää lupaavammalta kuin aikoihin, mutta sinun odotetaan pitävän oma puolesi sopimuksesta. Rehellisyys omien tarpeiden suhteen ei aina ole helpoin tie eteenpäin. Joskus omista mielipiteistä kiinnipitäminen on kuitenkin ainoa keino päästä eroon rutiineista.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kun tiedät, mitä haluat elämältä, olet ottanut ensimmäisen askeleen oikeaan suuntaan. Vaikka haluaisit mennä vauhdilla eteenpäin, onnistut huomattavasti paremmin yksi askel kerrallaan. Voi tuntua vaikealta nähdä maali, joka näyttää kovin kaukaiselta. Ole kärsivällinen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat mennä väärään suuntaan, jos kiirehdit liikaa. Et välttämättä eksy, mutta menetät paljon aikaa. Myös raha-asioita kannattaa hoitaa ajan kanssa, jotta löydät parhaimman ratkaisun. Saat kotoa inspiraatiota, jota et osannut odottaa. Sinun todella kannatti kuunnella!

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi