Viikkohoroskoopit 24.11.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 25.11.-1.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Jousimies 22.11.–20.12.

Ole oma hurmaava itsesi ja avoin tunteissasi. Kukaan ei odota sinun olevan täydellinen, mutta joskus pääset ihmeen lähelle. Talousasiat sujuvat paremmin, kun maltat keskittyä. Viikonloppuna pystyt luultavasti viettämään enemmän aikaa kumppanisi kanssa. Rentoudu ja nauti.

Kauris 21.12.–19.1.

Haluatko saada ystäviä ja tehdä vaikutuksen toisiin? Nyt siihen olisi hyvä tilaisuus. Näytä todelliset tunteesi avoimesti, älä emmi. Nyt ei kannata arkailla. Romantiikkaa on tarjolla viikonloppuna. Sinun ei tarvitse tehdä erityisiä järjestelyjä, yksi romanttinen ele riittää.

Vesimies 20.1.–18.2.

Älä kuuntele epäilijöitä vaan luota itseesi. Jos tyylisi on viime vuosikymmeneltä, tee jotain. Uusi hiusmalli tai vaatetyyli riittää. Ole tiukka niiden ihmisten suhteen, jotka toimivat väärin tai eivät ole pitäneet lupaustaan. Sano niin kuin asia on. Et tarvitse heidän negatiivisuuttaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Jokin asia ei mene mielesi mukaan, mikä hermostuttaa sinua. Ajattele kuitenkin tarkkaan, ennen kuin lähetät meiliä tai soitat! Vähitellen rauhoitut ja asiat palautuvat oikeaan perspektiiviin. Pystyt tekemään päätöksen, jota on odotettu. Negatiiviset ihmiset eivät voi enää viedä aikaasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Levottomuus voi olla sekä hyödyksi että haitaksi. Toisaalta se saa sinut liikkeelle , toisaalta se voi liiallisena olla myös uuvuttavaa. Koeta kanavoida osa tästä energiasta liikuntaan. Mieti, miten voisit hemmotella läheisiäsi jouluvapailla. Anna heille ainakin aikaasi ja huolenpitoasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet organisoinut asioita töissä ja kotona, joten nyt voit käydä käsiksi ongelmiin, jotka vaivaavat mieltäsi. Älä tyydy pikaratkaisuihin vaan paneudu asioihin kunnolla. Varaudu astumaan askel eteenpäin parisuhteessasi. Viikonloppuna voit selventää toisille suunnitelmiasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tällä viikolla uudet ihmissuhteet näyttävät olevan vanhoja tärkeämpiä. Työelämässä muutokset vievät sinut uusien asioiden pariin. Samalla pysyt kärryillä uusimmista virtauksista. Viikonloppu voi tarjota kauaskantoisia muutoksia nykyiseen suhteeseesi.

Rapu 21.6.–22.7.

Nyt voit rakentaa nykyisen menestyksesi varaan. Päästäksesi eteenpäin sinun pitää sijoittaa, luultavasti enemmän aikaa kuin rahaa. Jos sinun pitää olla entistä enemmän poissa perheesi luota, järjestä asiat kuntoon hyvissä ajoin etukäteen. Muutokset ovat pääosassa viikonloppuna.

Leijona 23.7.–22.8.

Ole iloinen, että ryhdyit itse kantamaan vastuuta. Nyt sinun ei tarvitse odottaa, että toiset ryhtyvät toimiin. Rakkaus kukoistaa viime kuussa tehtyjen siirtojen ansiosta. Viikonloppuna voi olla vaikea tehdä päätöksiä. Saatat olla väsynyt, joten lepää ja lepuuta myös aivojasi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pidä silmät auki uusien mahdollisuuksien varalta työelämässä. Nyt ei kannata pitää matalaa profiilia vaan näyttää taitonsa. Energiasi saa sinut näyttämään dynaamiselta ja vahvatahtoiselta. Yllättävät kulut vaativat nopeita päätöksiä. Onneksi saat apua perheenjäseniltä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Viikosta tulee hieno, ja saat hyviä uutisia joka suunnalta, etenkin perhe-elämään liittyen. Toisaalta tiedossa on kiihkeitä sananvaihtoja erään läheisen kanssa. Ehkä olisi parasta välttää tapaamista, kunnes toinen on rauhoittunut. Luota vaistoihisi kiireen keskellä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun voi olla vaikea keskittyä yhteen asiaan kerrallaan kaikkien ideoiden keskellä. Siihen sinun täytyy kuitenkin pyrkiä, jotta et pyörisi ympyrää. Koeta saada asiat valmiiksi ennen viikonloppua. Ehkä haluaisit viettää rauhassa kahdenkeskistä aikaa jossain piilopaikassa.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi