Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 27.2.–5.3.

Teksti:
Anna.fi

Selvitä, mitä tähdet ennustavat viikostasi! 

Kalat 19.2.–19.3.

Harkitsemasi muutokset olisivat tuntuneet sinusta todella vierailta vielä puoli vuotta sitten. Kovan pohdinnan jälkeen suunnitelmasi ovat selvät. Huolestuttaako tietty sitoutuminen sinua? Mieti huolella eri vaihtoehtoja. Luultavimmin löydät helposti sopivan ratkaisun.

Oinas 20.3.–19.4.

Mielestäsi puheen aika on nyt ohi, ja haluat toimintaa. Saadaksesi sitä sinun täytyy olla vähän avomielisempi. Olet yleensä kärsivällinen, mutta hidas eteneminen on tehnyt sinut malttamattomaksi. Rauhoitu, niin huomaat, että palaset loksahtavat paikoilleen itsestään.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko ottaa vähän rennommin? Toisten ihmisten ongelmat ja vaatimukset niiden ratkaisemiseksi ovat saattaneet uuvuttaa sinut. Yllättävä tarjous antaa mahdollisuuden päästä eroon hankalasta tilanteesta. Ajattele elämän valoisia puolia, tulevaa kevättä ja kesää.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tiedät, että luvassa on jotain ikävystyttävää, mutta tämä on kuitenkin suureksi avuksi eräälle läheisellesi. Kollegat, jotka eivät yleensä anna palautetta, kehuvat toimintaasi. Jaa huolesi toisten kanssa, samalla voitte löytää yhdessä ratkaisut mieltä painaviin ongelmiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinua muistutetaan suunnitelmasta, joka on jäänyt vähäksi aikaa unholaan. Vaikka alkuperäinen ideasi on voinut muuttua, ole rohkea ja seikkailunhaluinen. Tukeutuuko rakkaasi mieluummin sinuun kuin toimii itsenäisesti? Jos hyväksyt sen, sinun ei kannata murehtia suotta.

Leijona 23.7.–22.8.

Onko kotielämä välillä yhtä draamaa? Se ei ole mikään ihme viime viikkojen jälkeen. Koeta organisoida asiat mahdollisimman hyvin kotona ja töissä. Näin pystyt paremmin kohtaamaan haasteita. Kaikkien kanssa ei ole helppoa tulla toimeen, mutta se käy hyvästä harjoituksesta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tietyt tilanteet tai ihmiset eivät enää tunnu niin tärkeiltä tai mukavilta. Olisiko aika poistua takavasemmalle? Et varmaankaan halua tuhlata aikaasi negatiivisiin ihmisiin. Sinulla on paljon mietittävää ja saatat tarvita neuvoja toisilta. Pyydä joltakin kokeneemmalta apua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Istuskelun sijaan tarvitset nyt toimintaa ja päättäväisyyttä. Jotkut päätökset eivät kuitenkaan ole sinun vallassasi. Pitäisikö sinun rohkaista tiettyä tahoa? Ole selkeä ja ehdota käytännöllisiä ratkaisuja. Saattaa olla, että pystyt näin saamaan itsellesi enemmän vaikutusvaltaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Edessä on mielenkiintoinen jakso. Eräät huomaavat, että he ovat aiheuttaneet sinulle pettymyksen. Odottavatko he nyt reaktiotasi? He saavat sen kyllä aikanaan. Kaipaatko todellakin anteeksipyyntöä? Ehkä kuitenkin jokin konkreettisempi ele olisi enemmän paikallaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Nyt tarvitaan tekoja sanojen sijaan. Pystyt ehkä houkuttelemaan erään aiemmin vastahakoisen henkilön auttamaan sinua, jos pääsette yhteisymmärrykseen raha-asioista. Epätavallisesta suunnasta tulevat kauniit sanat ovat yllättäviä ja tervetulleita. Anna toisten hemmotella sinua.

Kauris 21.12 –19.1.

Haluaisit saada suunnitelmiisi vauhtia. Jos haluat esittää kysymyksiä, varmista, että olet oikeassa seurassa. Älä heittäydy ylimieliseksi, vaan suhtaudu toisiin kunnioittavasti. Kun näytät heille parhaat puolesi, huomaat, että ihmiset ovat halukkaampia yhteistyöhön.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakso on kiireinen. Monet haluavat apuasi ja huomiotasi. Anna aikaasi niille, jotka ansaitsevat sen, mutta vältä draamakuningattaria. Onneksi tiedät, mitä teet etkä ole liian leväperäinen. Muista huomioida myös kumppaniasi, ettei hän tuntisi oloaan laiminlyödyksi.

Teksti: Cassandra Nye

Lue myös: 

Kuukausihoroskooppi 2/2015

Viikkohoroskooppi viikolle 9/2015

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

X