Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 30.9.−6.10.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikkoosi!

Vaaka 23.9.–22.10.

Kiinnostuksesi kohteena olevalla henkilöllä saattaa olla eriäviä mielipiteitä tärkeissä asioissa. Päätätkö kuitenkin olla edelleen eri mieltä hänen kanssaan? Paljon riippuu siitä, kuinka pitkälle haluat kehittää tätä suhdetta. Kohtaat jännittäviä haasteita kuunvaihteessa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jännittävät ja romanttiset hetket tuovat iloa ja valoa syksyyn. Älä jää kotisohvalle vaan liity toisten seuraan. Saatat menettää ihania ja avartavia asioita, ellet tartu nyt haasteeseen. Näytä, että sinulla riittää vauhtia ja intoa vielä kesän jälkeenkin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Seuraelämä korostuu tällä jaksolla. Itseluottamuksen notkahdus on mennyttä elämää, ja kohtaat uuden kuukauden täynnä uskoa itseesi. Uuden tyylin löytäminen voisi olla paikallaan. Ystävät voivat yllättyä ulkoisesta muutoksesta mutta iloitsevat uudesta asenteestasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Älä pidä mitään itsestäänselvänä rakkaudessa. Ihastuksesi kohde saattaa hämmentyä, ellet näytä kiinnostustasi. Osoittamalla tunteesi vahvistat suhdettanne. Avoimuus ja rehellisyys voivat pelottaa sinua, mutta joskus on hyvä kommunikoida perustasolla.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakson alussa raha-asiat valtaavat mielesi. Käy tarkkaan läpi yksityiskohdat ennen kuin teet päätöksiä. Nyt kannattaa turvautua myös ystävien neuvoihin. Kotiasiat sujuvat hyvin, jos olet halukas puhumaan tulevaisuudesta. Pysy rauhallisena ja ole joustava.

Kalat 19.2.–19.3.

Käy läpi raha-asioita ja mieti, miten ne liittyvät nykyiseen suhteeseesi. Jos joku haluaa muutoksia, kuuntele tarkkaan. Joskus meidän täytyy olla joustavia ja ymmärtäväisiä, mutta älä anna kenenkään hyötyä siitä epäreilusti. Ehkä sinun pitäisi ottaa enemmän vastuuta suhteessasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Hektisen viikon jälkeen tämä jakso vaikuttaa rauhallisemmalta. Aiemmin pintaan tulleet intohimot kytevät edelleen, mutta hyvällä tavalla. Eräs haluaisi kertoa, kuinka paljon ihailee sinua, mutta uskaltaako hän? Uusi kuukausi tuo tullessaan uusia mahdollisuuksia.

Härkä 20.4.–20.5.

Kuunvaihde on jättänyt sinut kysymysten keskelle. Saatko niihin vastauksia? Älä turhaan huolehdi liikaa. Kun eräs on valmis, hän kertoo tunteistaan. Nauti sillä välin ajanjaksosta, joka poikii mahtavia ideoita. Vahvista tällä viikolla ystävyyssuhteita ja perhesiteitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Uusien ystävyyksien solmiminen näyttää helpommalta kuin aiemmin. Ehkä tapaat jonkun erityisen, joten pidä silmät ja korvat auki! Jos sinusta tuntuu, että voisit rakastua, siihen on luultavasti hyvät mahdollisuudet. Tosin nykyisten suhteiden vahvistaminen voisi olla helpompaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet positiivisella tuulella, eikä syksyn tulo vähennä aktiivisuuttasi. Joskus sinusta on helpompaa olla samaa mieltä toisten kanssa, mutta se tuskin on kovin jännittävää. Erilaisuus on rohkeutta. Rakenna läheisiä ihmissuhteita. Näe vaivaa miellyttääksesi ja tukeaksesi toisia.

Leijona 23.7.–22.8.

Kotona tehdyt ponnistelut alkavat kantaa nyt hedelmää. Yhteisen asian eteen työskentely tuo sinut ja rakkaimpasi lähemmäs toisianne. Luova puolesi pääsee esille, ja pystyt suhtautumaan syvällisemmin läheisiäsi kohtaan. Tämä on rohkaisevaa ja erittäin palkitsevaa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ole kärsivällinen, vaikka kommunikointi voi tuntua työläältä. Liian pikainen päätelmä eräästä voi osoittautua vääräksi. Mitä enemmän osoitat rakkautta toisia kohtaan, sitä paremmin saavutatte yhteisymmärryksen. Tosin kaikki ihmiset eivät vain ole rakastettavia. Tiedätkö, miksi?

Lue myös:

Testaa, mikä on persoonaasi tukeva toteemieläimesi

Oletko boheemi villisika vai ahkera mäyrä? Tämän suomalainen eläinhoroskooppi paljastaa luonteestasi

Tv-sarja-horoskooppi: Mitkä sarjat sopivat erityisesti sinun tähtimerkillesi?

X